Kesinlikle alınır. Ama apexte geçtiğinde süreyya hanımın muhteşem değişimi falan olur. Shape farkı var.Merhaba başlıkta ki ürün alınır mı 1600'e geliyor şuan 159 apex kullanıyorum ondan iyi midir sizce
link atabilir misinizMerhaba başlıkta ki ürün alınır mı 1600'e geliyor şuan 159 apex kullanıyorum ondan iyi midir sizce
Teşekkürler hocam tutuş pek fark etmiyor bendeKesinlikle alınır. Ama apexte geçtiğinde süreyya hanımın muhteşem değişimi falan olur. Shape farkı var.
link atabilir misiniz
Bu pro max degil hocam royan var mcu da tabii ki kötü demiyorum ama en azından model belirtilmemiş ayrıca 4k dongle yok sanırımKesinlikle alınır. Ama apexte geçtiğinde süreyya hanımın muhteşem değişimi falan olur. Shape farkı var.
Varda gamingen de degilBunun pro max modeli mi var ki hocam
Hayır degil kendi sitesine bakarsanız royuan mcu olduğunu görebilirsinizBu nordic olmuyor mu peki hocam
Çıkıyorsa iyi pro max modelinde ayrıca satın almak gerekHımm çokta önemli değil dongle 4k için içinden çıkıyormuş 8k zaten kablolu kullanım içinmiş
Kendi sitesinde yazıyorBu pro max degil hocam royan var mcu da tabii ki kötü demiyorum ama en azından model belirtilmemiş ayrıca 4k dongle yok sanırım