Neler Yeni

Öneri 2000 bütçeye VXE R1 mi Rapoo VT9 Air mi Mchose A5 Ultra mı?

GPiro

80+ Platinum
Hocalarım. E yooso x44 e de baktım. Trendyol da var sadece ve o da satıcı ulugames. Yani komple eledim çünkü iade politikası kötü. VXE R1 de alamam aynı şekil çünkü. Rapoo yine kaldı sonuç olarak. Mchose için de aynı özellikler varsa o paraya değmez.
Seçenekler çok azaldı piyasada zenith pro felan vardı gg a5 pro max i getirse bir sorun kalmayacak

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Tufan
Seçenekler çok azaldı piyasada zenith pro felan vardı gg a5 pro max i getirse bir sorun kalmayacak
Furylevel Z1 kesin alacaktım. Siyah stok olduğu halde almadım ve bitti. Beyaz alırım dedim ve şimdi müşteri hizmetleri Haziran'da stok yenilenecek dedi. 😃Seçenek kalmadı acı ama gerçek.

GPiro

80+ Platinum
Furylevel Z1 kesin alacaktım. Siyah stok olduğu halde almadım ve bitti. Beyaz alırım dedim ve şimdi müşteri hizmetleri Haziran'da stok yenilenecek dedi. 😃Seçenek kalmadı acı ama gerçek.
Çoktandır stoktaydı oda

Loki_0

80+ Bronze
Reddite biri incelemiş ve içinde compx 52850 diye bir mcu varmış ulugames yanlış yazmış
Eğer doğruysa almaya değmez, bildiğim kadarıyla aşırı kötü değil ama internette hakkında çok az bilgi olması güven vermiyor yine de.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam beken mcu yerine Air ve a5 ultradaki realtek mcu daha iyi olur zaten. Bunların yanında şöyle bir model daha var.

Teknik bakımdan iyi ama hem tasarımı çok iyi değil hem de biraz ağır bir mouse. (117 gram falandı)

Son düzenleme:

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Tufan
Eğer doğruysa almaya değmez, bildiğim kadarıyla aşırı kötü değil ama internette hakkında çok az bilgi olması güven vermiyor yine de.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam beken mcu yerine Air ve a5 ultradaki realtek mcu daha iyi olur zaten. Bunların yanında şöyle bir model daha var.

Teknik bakımdan iyi ama hem tasarımı çok iyi değil hem de biraz ağır bir mouse. (117 gram falandı)
Tamam hocam teşekkürler. Teknikten ziyade tutuş önemli benim için. Bu şekilde tutup rahat etmeyeceğimi düşünüyorum. Bakalım ne olacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,328
Üyeler
171,741
Son üye
efepresso
Top Bottom