MCHOSE A5 Ultra vs Fantech Helios II XD3V3 vs ATK Dragonfly A9 plus vs VXE R1

bugraax

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
70
Bu mouselardan hangisi en iyisi? a9 plus düşünüyordum ama helios 2 mcu olarak falan daha kaliteliymiş. mchose a5 ultra ise yeni duydum bi 200 tl koyup bunu almak mantıklımı? aralarından en kaliteli sensöre mcu ya sahip mouse hangisi sizce?

kesinlikle a9 plus en mantıklısı. heliosun switchleri kronik

Her şey mcu değil. Ergonomi, qc/bq gibi bir çok değişken var. ATK A9 Plus kalitesi genel olarak iyi ve shape doğrudan SP klonu. O yüzden A9 Plus al, kafanı çok karıştırma.

kesinlikle a9 plus en mantıklısı. heliosun switchleri kronik
Her şey mcu değil. Ergonomi, qc/bq gibi bir çok değişken var. ATK A9 Plus kalitesi genel olarak iyi ve shape doğrudan SP klonu. O yüzden A9 Plus al, kafanı çok karıştırma.
herkes farklı bir şey söylüyor. a9 plus ile aralarında 200 tl fark var. ve çoğunluk a5 ultranın fiyatının en iyisi oldugunu söylüyor.

herkes farklı bir şey söylüyor. a9 plus ile aralarında 200 tl fark var. ve çoğunluk a5 ultranın fiyatının en iyisi oldugunu söylüyor.
Doğru kağıt üstünde öyle ama mouse 118cm. Anca hard claw ve fingertip oynanış için okey. Hybrid ve Palm kullanan adam hayatta rahat edemez.

elimde büyük 20 cm rival 3 wireless küçük kalıyor. çok kararsızımm. :D
bende şahsen şuan scyrox v6 var orta boylarda mouse superlight 2 boyutlatında çoğu ele uyar ama a5i canlı gormediğim için yorum yapamayacagım bir site vardı ordan karşılaştıma yapabilirsin mouse şema karşılaştırma yazsan bile çıkma ihtiimali var

Doğru kağıt üstünde öyle ama mouse 118cm. Anca hard claw ve fingertip oynanış için okey. Hybrid ve Palm kullanan adam hayatta rahat edemez.
palm tutmuyorum. hard clawda değil. normal claw tutuyorum. rival 3 küçük geliyor. yani tuşların tam ucuna geliyor parmaklarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende şahsen şuan scyrox v6 var orta boylarda mouse superlight 2 boyutlatında çoğu ele uyar ama a5i canlı gormediğim için yorum yapamayacagım bir site vardı ordan karşılaştıma yapabilirsin mouse şema karşılaştırma yazsan bile çıkma ihtiimali var
yaptım rival 3 ile pek fark yok. a9 plus da bile o kadar ark göremedim ben.

palm tutmuyorum. hard clawda değil. normal claw tutuyorum. rival 3 küçük geliyor. yani tuşların tam ucuna geliyor parmaklarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yaptım rival 3 ile pek fark yok. a9 plus da bile o kadar ark göremedim ben.
Pardon hocam ben başka modelle karıştırmışım A5 122mm A9 125mm ama tepe noktası fark eder. Elin dediğin gibi 20cm falansa A9 yine senin için daha iyi.

Pardon hocam ben başka modelle karıştırmışım A5 122mm A9 125mm ama tepe noktası fark eder. Elin dediğin gibi 20cm falansa A9 yine senin için daha iyi.
şunu bir incelemede okudum 'Kullanım olarak gayet keyifli, zaten G Pro modelleriyle aynı tasarıma sahip neredeyse, sadece birazcık daha küçük GPX'ten. 20x10 el boyutum. Palm-Claw arası tutuş şeklim var. Tam elime göre doğrusu, alışmam çok uzun sürmedi.'

Knka bende syrox v6 almayı düşünüyorum sarjı beni düşündürüyor nasil memnunmusun bataryasindan

Geri