Öneri Mchose a7 ultra vs scyrox v6 hangisini almalıyım?

Reaksiyon skoru
29
Bütçe
3000
bu iki mousedan hangisini seçmeliyim arkadaşlar v6 siyah almak istemiştim ama stokta yok mavisi var a7 de v6 ya göre bir tık daha büyük (büyük olması bir tık daha iyi gibi) onunda sadece mavi rengi var maalesef. bu iki mouseden birini almalı mıyım bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka mouselar var mı?

bu iki mousedan hangisini seçmeliyim arkadaşlar v6 siyah almak istemiştim ama stokta yok mavisi var a7 de v6 ya göre bir tık daha büyük (büyük olması bir tık daha iyi gibi) onunda sadece mavi rengi var maalesef. bu iki mouseden birini almalı mıyım bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka mouselar var mı?
siyah olsa çok daha iyi olur arkadaşlar

nereden bakıyorsun scyroxa beyazıda var stokta ben aldım geçen

nereden bakıyorsun scyroxa beyazıda var stokta ben aldım geçen
gaming gen ve wraitha baktım beyaz ve mavi var beyaz istemiyorum mavide kararsızım hocam a7 de hoşuma gitti aslında ama onunda siyahı yok kafam karıştı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mchose daha premium scyroxa göre
l7 almak istedim ama o da çok küçük hocam vazgeçtim o yüzden

Tutuşuna göre bunlardan birini tercih edebilirsin.

gaming gen ve wraitha baktım beyaz ve mavi var beyaz istemiyorum mavide kararsızım hocam a7 de hoşuma gitti aslında ama onunda siyahı yok kafam karıştı

l7 almak istedim ama o da çok küçük hocam vazgeçtim o yüzden
bende siyah v6 arıyordum wraithte stok vardı sabah alırım dedim sabah baktım stok bitmiş başka yerdede siyah yok mecbur mavi beyaz arasından bir seçim yapmak kaldı mavi çok sırıtırdı birde oyuncak gibi duruyor beyaz sipariş ettim Trendyoldan yarın gelir herhalde

Tutuşuna göre bunlardan birini tercih edebilirsin.

teşekkür ederim hocam bakıcam

RAWM'ler şuan bu bütçede daha iyi diye biliyorum wraithtten bakabilirsiniz.

bende siyah v6 arıyordum wraithte stok vardı sabah alırım dedim sabah baktım stok bitmiş başka yerdede siyah yok mecbur mavi beyaz arasından bir seçim yapmak kaldı mavi çok sırıtırdı birde oyuncak gibi duruyor beyaz sipariş ettim Trendyoldan yarın gelir herhalde
doğru hocam mavi çok sırıtacak, masa da mavi adına hiç bir şey yok klavyem beyaz ama onunda tuşları siyah yapıcam. beyaz mouse alıp siyah grip tabe ile uydurmaya çalışıyım olursa :)

RAWM'ler şuan bu bütçede daha iyi diye biliyorum wraithtten bakabilirsiniz.
bakıyorum hocam marka iyi midir acaba

doğru hocam mavi çok sırıtacak, masa da mavi adına hiç bir şey yok klavyem beyaz ama onunda tuşları siyah yapıcam. beyaz mouse alıp siyah grip tabe ile uydurmaya çalışıyım olursa :)

bakıyorum hocam marka iyi midir acaba
Bu sıralar bu bütçede en çok önerilen mouse diyebilirim.

Daha önce kullandığın mouse nedir? Ağırlık farkı çok var. Daha önce 40-45g mouse kullanmadıysan alışman biraz zaman alır.. Bende şuan seninle aynı durumdayım araştırmaya devam ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,703
Üyeler
186,521
Son üye
Yaşar4569
Geri