Öneri Mchose a7 ultra vs scyrox v6 hangisini almalıyım?

Daha önce kullandığın mouse nedir? Ağırlık farkı çok var. Daha önce 40-45g mouse kullanmadıysan alışman biraz zaman alır.. Bende şuan seninle aynı durumdayım araştırmaya devam ediyorum.
hocam gamepower icarus kullanıyorum sistemde her şey güzel bi mouse kaldı değişecek ona bi türlü karar veremiyorum işte

hocam gamepower icarus kullanıyorum sistemde her şey güzel bi mouse kaldı değişecek ona bi türlü karar veremiyorum işte
İcarusun yerini dolduracak bir şey bulursan bana da söyle bende kablosuz arayışındayım.

İcarusun yerini dolduracak bir şey bulursan bana da söyle bende kablosuz arayışındayım.
Buradaki hangi mouse alırsanız alın icarustan kat be kat daha iyi ona eminiz 105gram mousetan 40-45gram mouselara geçeceksiniz ve 1k hzden 4 ve ya 8k onun için alın deneyin beğenmezseniz 14gün iade edebilirsiniz. V6 sipariş verdim şimdi olmadı bi l7 ultrada bakacağım

Buradaki hangi mouse alırsanız alın icarustan kat be kat daha iyi ona eminiz 105gram mousetan 40-45gram mouselara geçeceksiniz ve 1k hzden 4 ve ya 8k onun için alın deneyin beğenmezseniz 14gün iade edebilirsiniz. V6 sipariş verdim şimdi olmadı bi l7 ultrada bakacağım
hocam en buyuk korkum agırlıktan zıyade buyukluk dıger mouseler elıme kucuk gelecek algısından almaya korkuyorum ve ıade ve gıt gel ıslerıyle ugrasmak ıstemıyorum.

hocam en buyuk korkum agırlıktan zıyade buyukluk dıger mouseler elıme kucuk gelecek algısından almaya korkuyorum ve ıade ve gıt gel ıslerıyle ugrasmak ıstemıyorum.
hocam tr malı bir ürün kullanmasanız shape bakalım dicem ama sitelerde maalesef bu tarz mouselar olmuyor. Hani elinizde olup buna yakın dediğiniz bir mouse varsa onun shapei ile karşılaştıralım. Bu arada l7 ultrada bluetooth varken v6 da yok. Bu arada boyut olarak bakılırsa l7 ultra v6dan ziyade v8 ile aynı v6nın tuşları daha yüksek. V6 medium olarak geçerken l7 small olarak geçiyor l7 ultra + var o medium olarak geçiyor

tabii ki de hepsi icarustan iyi hocam l7 çok küçük geldi bana icarustan sonra alışması çok zor olur v6 bi tık daha büyük en azından a7 ye baktım o da büyüklük açısından iyi gibi duruyor ama siyah mouse araşında olduğum için çok acele etmek istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende senin gibiyim hocam iade işleriyle uğraşacak vaktim yok haftanın 6 günü çalışıyoruz zaten işlerde yoğun o yüzden ince eleyip sık dokumam lazım tek atmak lazım yani :)

gaming genden v6 sipariş verdim inşallah beklediğim gibi olur da uğraştırmaz beni. gaming gen iade değişim konusun da problem çıkartmıyordur inşallah. :)

Hocam v6 aldım bugün geldi 3 saat kadar kullandım. açıkçası ben beğendim alışmakta çok zorluk çekmedim, sormak istediğin bir şey olursa sorabilirsin
Bende Attack Shark X3 Pro aldım bugun geldi 2 3 maç oynadım alışılabilir duruyor boyutlar seninkiyle aynı zaten baktım sağolsın dostum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,829
Üyeler
186,547
Son üye
ahmetkulsni
Geri