thebur4kkk_
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
- Bütçe
- 2500
MCHOSE Ace 68 modelini önerdi bir arkadaş fiyati 2500 tl incelemesini sesini vs. bulamadım sizce alınır mı??
Onu alacağına bunu alMCHOSE Ace 68 modelini önerdi bir arkadaş fiyati 2500 tl incelemesini sesini vs. bulamadım sizce alınır mı??
bu fiyat bandında en iyisi bumudur kral manyetik olmaması çok fark ettirirmi eski klavyemde mekanik.Onu alacağına bunu al
![]()
MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye
Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar.www.gaming.gen.tr
bu fiyat bandında en iyisi bumudur kral manyetik olmaması çok fark ettirirmi eski klavyemde mekanik.
kafam çok karıştı g75 de çok iyi sen olsan hangisini alırdınİstersen bunuda tercih edebilirsin![]()
Eweadn Battle68 (Manyetik Switch) Mekanik Klavye
Eweadn Battle 68 Manyetik Switch Klavye Şimdi Ulugames Güvencesi ile Satışta!! 8000HZ Polling Rate - 0,125ms - 0.01mm Rapid Trigger - RS/SOCD/DKS/MT/TGL/Macro - 3 Kademeli Yükseklik Ayarı - Yedek Switchulugames.com.tr
kafam çok karıştı g75 de çok iyi sen olsan hangisini alırdın
benimde gönlüm ondan yanaydı teşekkür ederim.
Hocam ben olsam g75 alırdım
Kasasını pek beğenemedim ama
Hocam ben olsam g75 alırdım
bende beğenmedimde sıkıntı olmaz idare ederim zaten çok kullanamıyorumKasasını pek beğenemedim ama
Hayırlı olsun dostum şimdiden, kararından vazgeçersen yine farklı önerilerdede bulunabilirim.bende beğenmedimde sıkıntı olmaz idare ederim zaten çok kullanamıyorum
sağolasın gelişme olursa haber ederim tekrardan çok teşekkür ederimHayırlı olsun dostum şimdiden, kararından vazgeçersen yine farklı önerilerdede bulunabilirim.
Rica ederim ne demeksağolasın gelişme olursa haber ederim tekrardan çok teşekkür ederim
2 gün sonra alıcağım ama tiktokta mchose jet 75 gördüm 3000 tl olan var 3500 tl olan var switchleri farkli şuanki klavuem mekanik manyetiğe geçmek istedim sence ne yapmalıyım eğerki cidden değecekse bütçeyi 3k veya biraz daha fazla yapmayı düşünüyorumRica ederim ne demek