Hocam gelince belli olacak işte. Bu saatte neyi uzatıyorsun. Ürünü sen gönderiyorsan iptal edeyim. Emin değilsen, farklı gelebileceğini zaten söyledin. Ben de olabileceğini söyledim, tamam yani.ürün açıklmasını okursanız göreceksiniz![]()
tamam bro bak dalganaHocam gelince belli olacak işte. Bu saatte neyi uzatıyorsun. Ürünü sen gönderiyorsan iptal edeyim. Emin değilsen, farklı gelebileceğini zaten söyledin. Ben de olabileceğini söyledim, tamam yani.
Yazık bana ki kimlerle muhatap oluyorum. Neyse bu çocuk veya çocuk aklındaki kişiye daha fazla cevap vermeyeceğim. Ürün gelince yazarım. Duruma göre iade eder veya kullanırım.tamam bro bak dalgana
G305 ile alakası yok Delux M820dc'nin shape'indeBu mouse Logitech G305'in aynısının 8k polling rate'i olanı mıDirekt kalıbı G305'ten mi almışlar napmışlar, anlamadım.
![]()
İçerde misin evlat?
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
G305 ile alakası yok Delux M820dc'nin shape'inde
Satıcı rezalet, marka dandik.
G3 modelini kendi sitesinden almıştım. PC açılırken takılarak ilerliyor imleç bazen, alıcıyı kasadan söküp takmadan da düzelmiyor.
Adamlara eposta ile sordum, internette sürücüsü var indir kur diyorlar. İnsan link atar bari! Teknik servisin müşteriye yardım anlayışı bu, internette bulursun onu ara indir kur düzelir.
Sonuç, düzelmedi. Buldum driver ama fayda etmiyor. Servise gönderdim, sorun yok deyip iade ettiler.
gamingenin trendyol gibi uygulamalar içi açtıgı hesapSatıcının her soruya "İlgili firma ile bıdı bıdı" cevabı pek ciddiyetsiz geldi. İndirim güzel ancak iki gün sonra sıkıntı olduğunda aynı cevabı verirlerse şartel attırırlar. (En azından benim için)