❌İndirim Bitti! MCHOSE G3 Ultra (8K - PAW3395) 1.299 TL Trendyol

ürün açıklmasını okursanız göreceksiniz :kekw:
Hocam gelince belli olacak işte. Bu saatte neyi uzatıyorsun. Ürünü sen gönderiyorsan iptal edeyim. Emin değilsen, farklı gelebileceğini zaten söyledin. Ben de olabileceğini söyledim, tamam yani.

Hocam gelince belli olacak işte. Bu saatte neyi uzatıyorsun. Ürünü sen gönderiyorsan iptal edeyim. Emin değilsen, farklı gelebileceğini zaten söyledin. Ben de olabileceğini söyledim, tamam yani.
tamam bro bak dalgana

İçerde misin evlat?
bai.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu mouse Logitech G305'in aynısının 8k polling rate'i olanı mı :) Direkt kalıbı G305'ten mi almışlar napmışlar, anlamadım. :)
G305 ile alakası yok Delux M820dc'nin shape'inde

Satıcı rezalet, marka dandik.

G3 modelini kendi sitesinden almıştım. PC açılırken takılarak ilerliyor imleç bazen, alıcıyı kasadan söküp takmadan da düzelmiyor.

Adamlara eposta ile sordum, internette sürücüsü var indir kur diyorlar. İnsan link atar bari! Teknik servisin müşteriye yardım anlayışı bu, internette bulursun onu ara indir kur düzelir.

Sonuç, düzelmedi. Buldum driver ama fayda etmiyor. Servise gönderdim, sorun yok deyip iade ettiler.

Satıcı rezalet, marka dandik.

G3 modelini kendi sitesinden almıştım. PC açılırken takılarak ilerliyor imleç bazen, alıcıyı kasadan söküp takmadan da düzelmiyor.

Adamlara eposta ile sordum, internette sürücüsü var indir kur diyorlar. İnsan link atar bari! Teknik servisin müşteriye yardım anlayışı bu, internette bulursun onu ara indir kur düzelir.

Sonuç, düzelmedi. Buldum driver ama fayda etmiyor. Servise gönderdim, sorun yok deyip iade ettiler.

Alıcıyı yakın bir yere konumlandırmayı deneyin. Takılmalar gidecektir diye tahmin ediyorum. Hali hazırda bir usb uzatma kablosu ya da usb hub varsa mouse'un usb dongle'ını mouse'a 20-30cm aralığında bir yere konumlandırıp öyle kullanmayı deneyin.

Konu sahibine teşekkürler sabah 1 stok girmiş çektik hemen bedava.

Ekler

• 1000115921.webp
    1000115921.webp
    24.7 KB · Hit: 98
Son düzenleme:
Satıcının her soruya "İlgili firma ile bıdı bıdı" cevabı pek ciddiyetsiz geldi. İndirim güzel ancak iki gün sonra sıkıntı olduğunda aynı cevabı verirlerse şartel attırırlar. (En azından benim için)
gamingenin trendyol gibi uygulamalar içi açtıgı hesap

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,738
Üyeler
183,883
Son üye
Mu1Raid1
Geri