Yardım MCHOSE L7 Ultra alınır mı?

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
458
SELAMÜN ALEYKÜM
Normalde scyrox v8 bakıyordum fakat wraith in müşteri memnuniyetinin kötü olduğunu duyunca gaminggen den almaya karar verdim hem klavyeyi hem mousu bu mouse alınır mı? kullanan varmı.

SELAMÜN ALEYKÜM
Normalde scyrox v8 bakıyordum fakat wraith in müşteri memnuniyetinin kötü olduğunu duyunca gaminggen den almaya karar verdim hem klavyeyi hem mousu bu mouse alınır mı? kullanan varmı.

Syrox v8kulanıyorum writhden aldım bi sorun çıkmadı

Wraith'te keyfi iade yapamıyorsun, çalıştıkları kargo şirketi(en son aras ile çalışıyorlardı) her kargo şirketi gibi bölgesel olarak hizmet kalitesi değişkenlik gösteriyor. müşteri memnuniyetinin kötü olduğu biraz abartma.

iki üründe güzel, hangisini tercih edersen et üzüleceğini sanmıyorum.

A7 ultra daha iyi kanka küçük mouse bu a7 ultra 8 khz
A7 ultra dahamı küçük
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Wraith'te keyfi iade yapamıyorsun, çalıştıkları kargo şirketi(en son aras ile çalışıyorlardı) her kargo şirketi gibi bölgesel olarak hizmet kalitesi değişkenlik gösteriyor. müşteri memnuniyetinin kötü olduğu biraz abartma.

iki üründe güzel, hangisini tercih edersen et üzüleceğini sanmıyorum.
Klavye ve mouse da wraith den sipariş edecektim işte dediğim gibi müşteri menuniyeti kötüymüş aldım bozuldu mesela uğraştırmalarını istemiyorum.

A7 ultra dahamı küçük
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Klavye ve mouse da wraith den sipariş edecektim işte dediğim gibi müşteri menuniyeti kötüymüş aldım bozuldu mesela uğraştırmalarını istemiyorum.
vaktinde lamzu atlantis kullanırken 2 defa servise gönderdim. ikisinde de onarımını yaptılar. reddit konularına göre fare topu problemi kronikmiş. başka fare satın alıp atlantis'i işte kullanmaya devam ettim. kendi yaşadığım sorunlarda sıkıntı yaşamadım.

vaktinde lamzu atlantis kullanırken 2 defa servise gönderdim. ikisinde de onarımını yaptılar. reddit konularına göre fare topu problemi kronikmiş. başka fare satın alıp atlantis'i işte kullanmaya devam ettim. kendi yaşadığım sorunlarda sıkıntı yaşamadım.
Neyse hocam ben biraz eski kafalıyım 😀 dükkan olan yerlerden alışveris yapmak daha güvenilir geliyor bana gaminggenden aliyim hem takım olur klavye mouse ama klavyede kesin karar kılamadım hala.

Sipariş edicem şimdi alınır değilmi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,327
Üyeler
183,825
Son üye
ZAMEE
Geri