Akhiore 80+ Silver Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 2,596 Reaksiyon skoru 977 Perşembe, 13:43 #1 Arkadaşıma aldırmıstım ses kötü mağarada gibi geliyor diyor eq ayarı fln var mı bildiniz normalde iyi diye biliyorum çünkü Birde şarj gösteren bi yazılımı vardı linki olan varsa atarsa sevinirim
Arkadaşıma aldırmıstım ses kötü mağarada gibi geliyor diyor eq ayarı fln var mı bildiniz normalde iyi diye biliyorum çünkü Birde şarj gösteren bi yazılımı vardı linki olan varsa atarsa sevinirim
SyFox 80+ Bronze Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 1,467 Reaksiyon skoru 386 Perşembe, 14:15 #2 Akhiore yazmış: Arkadaşıma aldırmıstım ses kötü mağarada gibi geliyor diyor eq ayarı fln var mı bildiniz Birde şarj gösteren bi yazılımı vardı linki olan varsa atarsa sevinirim Devamı için tıklayın... Mchose hub
Akhiore yazmış: Arkadaşıma aldırmıstım ses kötü mağarada gibi geliyor diyor eq ayarı fln var mı bildiniz Birde şarj gösteren bi yazılımı vardı linki olan varsa atarsa sevinirim Devamı için tıklayın... Mchose hub
Cristo20 80+ Bronze Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 799 Reaksiyon skoru 270 Perşembe, 14:20 #3 fxsound programını kullanıyorum eq olarak kendi eq ayarını kapatıyorum mchose x9 var bende de