MChose V9 Pro deneyimlerim

x9 mu daha iyi bumu peki hocam şarj muhbabeti dışında ses kalitesi açısından mik kalitesi açısından hangisi yani şarj pek onemli değil benim için zaten unuttum yani kablosuz kulaklık oldugunu şarj sorunu hiç yok bayağı bayağı uzun gidiyor
Bilmiyorum karşılaştırmak lazım. Ama fiyatından dolayı x9 üst model gibi duruyor.

Bilmiyorum karşılaştırmak lazım. Ama fiyatından dolayı x9 üst model gibi duruyor.

ya artık valla birseyler almaktan. sıkıldım ya babus kazandıgım hep mouse klavye kulaklık mousepad hele x9 gelsin onuda alicam moralim bozuluyor yoksa dolandırıldım diyorum az daha beklesem dhaa iyisi gelecekti

ya artık valla birseyler almaktan. sıkıldım ya babus kazandıgım hep mouse klavye kulaklık mousepad hele x9 gelsin onuda alicam moralim bozuluyor yoksa dolandırıldım diyorum az daha beklesem dhaa iyisi gelecekti
X9, 35 gram daha ağır. Eğer V9 Pro’da yazılımda kalan şarjı gösterseydi, V9 Pro’yu alacaktım. Uzun saatler kullandığım için ağır kulaklık kullanamıyorum. Bende L7 pro mouse aldım. 1 ay sonra L7 Ultra getirdiler. Sensörü daha iyi ama dağlar kadar fark yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,598
Üyeler
183,143
Son üye
keremipk
Geri