mchoseden import yaptım doğrumu?
sanki boguk gibi ya da yankı varat ss kanka
sanki boguk gibi ya da yankı var
rampage fury x çok netti knkkanka kulak üstü kulaklıklar böyle sen bundan once ne kullanıyordun hele onlarınkinin boğukluğa bak bununki gayet iyi bence boğukluk muhabbeti için dış kısmı açık yani sesin dışarıdan yayılıp giden kulaklıklardan alman lazım şunun gibi
Beyerdynamic DT-990 PRO Over-Ear Kulaklık : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJ
Beyerdynamic DT-990 PRO Over-Ear Kulaklık : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJwww.amazon.com.tr
11k verilmez bir kulaklıgakanka kulak üstü kulaklıklar böyle sen bundan once ne kullanıyordun hele onlarınkinin boğukluğa bak bununki gayet iyi bence boğukluk muhabbeti için dış kısmı açık yani sesin dışarıdan yayılıp giden kulaklıklardan alman lazım şunun gibi
Beyerdynamic DT-990 PRO Over-Ear Kulaklık : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJ
Beyerdynamic DT-990 PRO Over-Ear Kulaklık : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJwww.amazon.com.tr
ve ben bunun şarjjının kaç olduguna bakacm
tamamdır peki şey dicem sana kanka mikrofonu çıkmıyordu demi bunnunyok göremiyon kanka bluethth ile mac'e bağladığımda görmüştüm tek ben zaten bayagi uzun gidiyor
tamamdır peki şey dicem sana kanka mikrofonu çıkmıyordu demi bunnun
Hocam merhabalar. Aynı ürün bu gün benimde elime geçti ama bir sorun yaşıyorum. Kulaklığın mikrofonu ile ses kaydı alınca cızırtılı gidiyor ses. Siz ses ayarlarınızı atabilir misiniz? Umarım ürün arızalı değildir.arkadaşlar selam ben fiyatına göre gayet memnunum 2.4 ile gecikme hissetmedim bile pc'de mac'te bt ile sorunsuz çalışıyor 7.1 modunda sağdan ses geliyor şuradan gelmiyor şu bu diye yorumlar okumştum onlarla ilgili bir sorunda olmadı bende driverını kurdum firmware falan şuanlık memnunum üst kafanızın geldiği kısım varya kulaklığın üstü ne derler oraya işte o kısım diyeyim anlayın orası sanki biraz köpük varya kokoreççilerin içinde buzla içecekleri soğuk tuttuğu madde onun gibi bir hissi var biraz ben şahsen kalitesiz hissettim o kısmı ama sağlamlık vs açısından hafiflik açısından şarj açısından mükemmel geldiğinde %100 şarjla geldi sabahtan beri aralıksız kullanıyorum şimdi baktım %89 deri pedlere rağmen terleme yapmadı bende garip şekilde klimada düşük modda böyle inceden açıktı ama normalde klima açık olmasına rağmen çok terlerdi benim kulaklar onun dışında memnun olmadığım şu ses kısıp ses açma tekerleği varya kulaklığın üstünde o böyle çok boş hissettiriyor mu diyeyim böyle çok hafif oraya keşke ufak bir şey düşünselermiş birde konuşan kızın dilini firmware'den ayarlayabilsek çok iyi olurmuş düşünenler alabilir ama uzun kullanımda kırılır mı çatlar mı patlar mı bilemiyorum daha bugün geldi ilk deneyimlerim bunlar kulaklık çok hafif bu arada demiş miydim icy white modelinden aldım ben tasarımı şekli şemali rengi fotodaki kadar güzel bence geldiğinde de
Alıntıyı görüntüle
bakalım uzun 1-2 ay'a çatlama kırılma sararma yapmazsa gerçekten bence fiyatının hakkını veriyor şu tekerlek kısmını da içini açıp bi şekilde kendim daha smooth güzel bir şey yapmaya çalışabilirim zaten garanti ayağı boş kullanıcı hatası diyip geçiyorlar herşeye
Usta bayadır kullanıyorsun artık.Terletme yapıyor mu en merak ettiğim şey
Hocam merhabalar. Aynı ürün bu gün benimde elime geçti ama bir sorun yaşıyorum. Kulaklığın mikrofonu ile ses kaydı alınca cızırtılı gidiyor ses. Siz ses ayarlarınızı atabilir misiniz? Umarım ürün arızalı değildir.
Hocam ses kaydı alıp dinleyince cızırtı var ama oyunda konuşunca cızırtı gelmediğini söylediler. Bir de kulaklık geldikten 1 saat sonra bilgisayarı sattım şimdi çaresizce kulaklığa bakıyorumSteelseries sonar gg indir oradan mikrofon ayarı cek kanka mchose firmware indir AI noise falan filan muhabbetini kapatıp dene düzeliyorsa kapalı kalsın