MChose V9 Pro deneyimlerim

Hocam ses kaydı alıp dinleyince cızırtı var ama oyunda konuşunca cızırtı gelmediğini söylediler. Bir de kulaklık geldikten 1 saat sonra bilgisayarı sattım şimdi çaresizce kulaklığa bakıyorum 😐

bendede aynı sekilde biliyormusun

yapıyor ama sakinken yapmıyor nasıl diyeyim ki bazen yapıyor bazen yapmıyor bende anlamadım tam

steelseries sonar gg indir oradan mikrofon ayarı cek kanka mchose firmware indir AI noise falan filan muhabbetini kapatıp dene düzeliyorsa kapalı kalsın
ahahahah haydaa kafalık kısmı terletiyor mu peki hadi kulakları geçtim :DVe hala önerir misin kulaklığı?

ahahahah haydaa kafalık kısmı terletiyor mu peki hadi kulakları geçtim :DVe hala önerir misin kulaklığı?

KAFALIK kısmı kafam böyle ateşin içindeymiş gibi oluyor ilk zamanlar iyiydi ama suanda böyle fortnite oynarken özelikle kafayı yakıyorsun adam nereden çıkacak falan kafandan çıkan ısıyla da beraber öyle bir tanıyor ki saç yağlarını surekli siliyorum dus aldıktan sonra ama fiyatına gore özellikleri tasarımı yazılımı kalitesi oky bence kışın kullanım için 10 numara yazın kotu denebilir kulak pedi değişebiliriz ama var mı uyumlu acaba onuda bilmiyorum iem kullanıyorum fortnite oynarken zaten kafa ateş ediyor yoksa buzlukta bekletip kulaklığı oyuna girince harika oluyor

sanki boguk gibi ya da yankı var

kanka mchose uygulamasını sil yeni 10 numara bir eq yaptım steelseries sonarda müzik için

32 Hz: -3 dB
64 Hz: -1.5 dB
125 Hz: +1 dB
250 Hz: +2 dB
500 Hz: +2 dB
1 kHz: +2.5 dB
2 kHz: +2 dB
4 kHz: +1 dB
8 kHz: -1 dB
12 kHz: 0 dB
16.100 Hz: +2 dB

o boğukluk olabildiğince gidiyor müzikte çok net

Hocam ses kaydı alıp dinleyince cızırtı var ama oyunda konuşunca cızırtı gelmediğini söylediler. Bir de kulaklık geldikten 1 saat sonra bilgisayarı sattım şimdi çaresizce kulaklığa bakıyorum 😐

bu sıkıntıyıda uygulamadan noise Aİ falan muıhabbetini + windowsun efekt falan muhabbetini kaldırdıktan sonra sonardan mikrofon kısmına özel EQ yaparak çözdüm gibi az daha uğraşıcam şu mikrofonun eq ile o zaman atayım sanada onu

kanka mchose uygulamasını sil yeni 10 numara bir eq yaptım steelseries sonarda müzik için

bu sıkıntıyıda uygulamadan noise Aİ falan muıhabbetini + windowsun efekt falan muhabbetini kaldırdıktan sonra sonardan mikrofon kısmına özel EQ yaparak çözdüm gibi az daha uğraşıcam şu mikrofonun eq ile o zaman atayım sanada onu
Pc sattığım için ayar yapamıyorum hocam yeni bir tane alınca hemen dediklerinizi yapacağım. Mik ayarlarını da merakla bekliyorum.

@emrede00 Hocam bu dediğinizi yapmak için hangi uygulamayı yüklemek gerek? Ayrıca son ayarları ne yaptınız? Nasıl oldu sesler?

Son düzenleme:
@emrede00 Hocam bu dediğinizi yapmak için hangi uygulamayı yüklemek gerek? Ayrıca son ayarları ne yaptınız? Nasıl oldu sesler?

mikrofonda başka bir şey yapmadım onun dışında eq ayarı aynı şekilde steelseries sonar gg indirin oradan custom ekle oraya gir bu eq ayarını

youtubedeki hz testinde 16.000 hz ye çıkınca ses kesiliyor normal mi ?

mikrofonda başka bir şey yapmadım onun dışında eq ayarı aynı şekilde steelseries sonar gg indirin oradan custom ekle oraya gir bu eq ayarını
Hocam ürünün şarj seviyesini görebildiğimiz bir yer var mı? Driver üzerinden göremiyoruz hiç bir şekilde.

Geri