seihanu 80+ Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 347 Reaksiyon skoru 98 5 Kasım 2025 #1 Arkadaşlar MCHOSE V9 PRO almayı düşünüyorum ama akakçede şöyle bir grafik gördüm hata olabilir mi? eğer böyle düşüyorsa bekleyeceğim çünkü şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar MCHOSE V9 PRO almayı düşünüyorum ama akakçede şöyle bir grafik gördüm hata olabilir mi? eğer böyle düşüyorsa bekleyeceğim çünkü şimdiden teşekkürler
federalper 80+ Gold Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 6,276 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 2,578 5 Kasım 2025 #2 seihanu yazmış: Arkadaşlar MCHOSE V9 PRO almayı düşünüyorum ama akakçede şöyle bir grafik gördüm hata olabilir mi? Alıntıyı görüntüle eğer böyle düşüyorsa bekleyeceğim çünkü şimdiden teşekkürler Devamı için tıklayın... Hata olduğu bariz değil mi ?
seihanu yazmış: Arkadaşlar MCHOSE V9 PRO almayı düşünüyorum ama akakçede şöyle bir grafik gördüm hata olabilir mi? Alıntıyı görüntüle eğer böyle düşüyorsa bekleyeceğim çünkü şimdiden teşekkürler Devamı için tıklayın... Hata olduğu bariz değil mi ?
seihanu 80+ Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 347 Reaksiyon skoru 98 5 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 federalper yazmış: Hata olduğu bariz değil mi ? Devamı için tıklayın... neden heyecanımı bu kadar sert bozuyorsun.... umut etmiştim ahsahhsadh
federalper yazmış: Hata olduğu bariz değil mi ? Devamı için tıklayın... neden heyecanımı bu kadar sert bozuyorsun.... umut etmiştim ahsahhsadh