Yardım Mchose x9 pc bağlanamıyorum

yusuf544

80+ Silver
Reaksiyon skoru
679
SELAMÜN ALEYKÜM
Bugün kulaklığın şarjı azaldığı için taktım kabloyu şarj olsun diye sonra aradan biraz geçtikten sonra şimdi kabloyu çıkardım usb pcye takılı olduğu halde mod tuşundan modlarınıda değiştirdiğim halde niyeyse pc bi türlü görmedi bağlanamadım.sadece kablolu ile gördü ondada mchose hubda görmedi nasıl düzelir bu.(telefonda çalışıyor type c ile)

Son düzenleme:
Aleyküm selam hacı kusura bakma ama konudan bağımsız bu kulaklıktan memnunmusun bende almayı düşünüyorumda oyunlarda ve müzik vs dinlerken iyi mi? parasına değermi

Aleyküm selam hacı kusura bakma ama konudan bağımsız bu kulaklıktan memnunmusun bende almayı düşünüyorumda oyunlarda ve müzik vs dinlerken iyi mi? parasına değermi
Hocam üşendiğim için herhangi bir eq ayarı yapmadığim için şuan ses kalitesş pek iyi diyemem ama eminimki eq ayarı yapınca kaliteli olcak çünkü bundan önceki kulaklığımd aynı şekilde eq ayarı yapamadığmda rezaletidi bu yine eskisine göre daha iyi bu haliyle bile.gecikme yok zaten usb ile kıllanıyorum.

Hocam üşendiğim için herhangi bir eq ayarı yapmadığim için şuan ses kalitesş pek iyi diyemem ama eminimki eq ayarı yapınca kaliteli olcak çünkü bundan önceki kulaklığımd aynı şekilde eq ayarı yapamadığmda rezaletidi bu yine eskisine göre daha iyi bu haliyle bile.gecikme yok zaten usb ile kıllanıyorum.
fxsound programıyla kullanıyorum ben memnunum

Teşekkürler hacım

Teşekkürler hocam.
rica ederim, turuncu forumda farklı eq ayarları mevcut geçen yıl pubg oynarken oralardan bakıp ayarlamıştım gayet iyi oluyor. Şu an bf6 redsec oynuyorum ses kasma olarak çok çok iyi değil ama yeterli.

uygulaması kablolu bağlantı ile çalışmıyor sadece 2.4 ghz dongle ile çalışıyor

Geri