normalde isteseler topa sahip olabiliyorlar yaptıkları paslarla bunu çok rahat gösterdiler ama topu salıp kontra arıyorlar en mantıklısı camavinga vini rodrgo falan jet gibi koşuyorFutbolda 11 kişi kapanıp kontra aramak bug gibi bir şey. Bir de şuanki durumda her şey Real in tarafında. Her an kontradan 2-3 gelebilir. City nin tur atlama ihtimali çok çok düşük.
bro burası şampiyonalar ligi düşük ihtimal yokturFutbolda 11 kişi kapanıp kontra aramak bug gibi bir şey. Bir de şuanki durumda her şey Real in tarafında. Her an kontradan 2-3 gelebilir. City nin tur atlama ihtimali çok çok düşük.
başka yayın aradım da spikersiz bulamadım çok boş konuşuyor ya Allahtan yarın Alp abim anlatacak maçıŞu Ertem Şener'i biri sustursun yeter
rezalet oynuyor city böyle devam ederlerse çokta bir şey söylemeye gerek yok topa sahip olup şut çeksen rakibini yarı sahaya yıksan ne ki geridesinbro burası şampiyonalar ligi düşük ihtimal yoktur
city bölye devam ederse 2 3 fark gelecek berabere bitmez eğer böyle oynamaya devam ederlerseuzatmaya gider her türlü. çok izleniyor
ben yanılmam.city bölye devam ederse 2 3 fark gelecek berabere bitmez eğer böyle oynamaya devam ederlerse