Var ama benim için argb ya da rgbye gerek yok ışıksız olursa daha güzel olur.Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
kasada argb fan kontrolcüsü varsa bu fanı öneririrm
Bu fanların cfm değeri düşük bu fanı pek önermem . İd Cooling alabilirsin fiyatına göre güzel bir fan .Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
kasada argb fan kontrolcüsü varsa bu fanı öneririrm
Var ama benim için argb ya da rgbye gerek yok ışıksız olursa daha güzel olur.
Herkese merhaba arkadaşlar bilgisayarımda önde bir arkada bir olmak üzere toplamda 2 fan var. Ön tarafa 2 fan daha alarak sayıyı 3'e çıkarmak istiyorum. Bütçem maksimum 150 TL. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arctic f12 nasıldır?Be Quiet! BL083 Be quiet! BL083 Kasa Fanları, Pure Wings 2 140mm PWM High-Speed Çok Renkli Standart : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Be Quiet! BL083 Be quiet! BL083 Kasa Fanları, Pure Wings 2 140mm PWM High-Speed Çok Renkli Standart : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bilgim yok maalesef.Arctic f12 nasıldır?
Id cooling alıcam büyük ihtimalle.Bu fanların cfm değeri düşük bu fanı pek önermem . İd Cooling alabilirsin fiyatına göre güzel bir fan .
O fan da güzel ama 2 fan almak istiyorum.Bilgim yok maalesef.
Benim attığım fan full devir çalışınca ses yapıyor ama çok iyi soğutuyor.
Artic soğutma konusunda en iyi markalardandır bütçeniz yetiyorsa bequiet alabilirsiniz fakat çok büyük bir fark olmaz.Arctic f12 nasıldır?
2 fan olduğunu görmedim. Kusura bakma.O fan da güzel ama 2 fan almak istiyorum.