Md 2 sistem bugün elime ulaştı fakat kargo içeriğinde monitör gözükmüyor. Aynı sorunu yaşayan var mıdır? İtopya müşteri hizmetlerine de ulaşım sağlayamıyorum. Aynı sorunu yaşayan varsa nasıl hallettiğini belirtebilirse güzel olur tşkler.
Var birkaç kişide çözerler dert etmeMd 2 sistem bugün elime ulaştı fakat kargo içeriğinde monitör gözükmüyor. Aynı sorunu yaşayan var mıdır? İtopya müşteri hizmetlerine de ulaşım sağlayamıyorum. Aynı sorunu yaşayan varsa nasıl hallettiğini belirtebilirse güzel olur tşkler.
Bunun hakkında hemen bilgi aldım. +100 siparişin içinde olanlar ekstra monitör tedarik etmeleri gerektiği için Monitörü 1 gün sonra kargoya verilmiş
Ustam kasanın kargo bilgileri mail adresime ulaşmıştı fakat monitör için böyle bişey söz konusu değil şuan+100 sipariş olduğu için monitör tedarik etmek için monitörler 1 gün sonra kargolanmış heralde sizinki de öyledir.
Ustam kasanın kargo bilgileri mail adresime ulaşmıştı fakat monitör için böyle bişey söz konusu değil şuan
Bu da Abdullah Hacıgül'ün yorumu:
Bunun hakkında hemen bilgi aldım. +100 siparişin içinde olanlar ekstra monitör tedarik etmeleri gerektiği için Monitörü 1 gün sonra kargoya verilmiş
Monitör 1-2 güne gelir @Abdullah Hacıgül konuştu 100+ siparişten sonra alanların monitörün az bişey geç gelecekMd 2 sistem bugün elime ulaştı fakat kargo içeriğinde monitör gözükmüyor. Aynı sorunu yaşayan var mıdır? İtopya müşteri hizmetlerine de ulaşım sağlayamıyorum. Aynı sorunu yaşayan varsa nasıl hallettiğini belirtebilirse güzel olur tşkler.
Muhtemelen bana da aynısı olacak. Çünkü UPS kargodan bana 3 ayrı takip numarası geldi. Sanırım Kasa, Malzeme Kutuları ve Monitör ayrı ayrı gelecek.Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler şimdi kontrol ettim 1 saat önce kargoya verilmiş tekrardan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum