Neler Yeni

MD 2 monitörsüz geldi

ysf_bll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bilal Arslan
Md 2 sistem bugün elime ulaştı fakat kargo içeriğinde monitör gözükmüyor. Aynı sorunu yaşayan var mıdır? İtopya müşteri hizmetlerine de ulaşım sağlayamıyorum. Aynı sorunu yaşayan varsa nasıl hallettiğini belirtebilirse güzel olur tşkler.

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
Md 2 sistem bugün elime ulaştı fakat kargo içeriğinde monitör gözükmüyor. Aynı sorunu yaşayan var mıdır? İtopya müşteri hizmetlerine de ulaşım sağlayamıyorum. Aynı sorunu yaşayan varsa nasıl hallettiğini belirtebilirse güzel olur tşkler.
Var birkaç kişide çözerler dert etme

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
+100 sipariş olduğu için monitör tedarik etmek için monitörler 1 gün sonra kargolanmış heralde sizinki de öyledir.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Gelir merak etme

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

Bergee

80+ Silver
Hocam merak etmeyin gelir :) Olur böyle şeyler kaç kişiye gönderiliyor sonuçta ellerinde kalmamıştır. Henüz kargoya verilmemişse bile bugün yarın verilir :)

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Monitör 1-2 güne gelir @Abdullah Hacıgül konuştu 100+ siparişten sonra alanların monitörün az bişey geç gelecek

ysf_bll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bilal Arslan
Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler şimdi kontrol ettim 1 saat önce kargoya verilmiş tekrardan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum

kayasmt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
samet kaya
Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler şimdi kontrol ettim 1 saat önce kargoya verilmiş tekrardan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum
Muhtemelen bana da aynısı olacak. Çünkü UPS kargodan bana 3 ayrı takip numarası geldi. Sanırım Kasa, Malzeme Kutuları ve Monitör ayrı ayrı gelecek.

Top Bottom