Şubede 2-3 gün bekler sonra geri gider sana önerim şubeye geldiyse git kendin al kafan rahat etsin şuan biliyorsun kargolar çok yoğun bunların sağı solu belli olmaz gelmez geldik yoktunuz der. Garantiye almak istersen üstte dediğimi uygula derimabi kargo gelip teslim etmeden giderse geri mi gönderilicek sistem
Sağlık OlsunEğer sistemlerinde hata olmasaydı ve habersizce iade yerine sistemi gönderselerdi bende Kayseri'den bekleyecektim Sana ve diğer alan kardeşlerime hayırlı olsun
Abıcım Isınmanın Onune Geçmek Içın Kac Fan Yeter Guclerı Ne Olmalıdır Onerın Var mı Bu Konuda ?Şubede 2-3 gün bekler sonra geri gider sana önerim şubeye geldiyse git kendin al kafan rahat etsin şuan biliyorsun kargolar çok yoğun bunların sağı solu belli olmaz gelmez geldik yoktunuz der. Garantiye almak istersen üstte dediğimi uygula derim
Teşekkür Ederim HocamHayırlı olsun güle güle kullan kardeşim.
abi peki para iade edilir miŞubede 2-3 gün bekler sonra geri gider sana önerim şubeye geldiyse git kendin al kafan rahat etsin şuan biliyorsun kargolar çok yoğun bunların sağı solu belli olmaz gelmez geldik yoktunuz der. Garantiye almak istersen üstte dediğimi uygula derim
hayırlı olsun kardeşimSistemi Hazırlamak da Emeği Geçen Başda Abdullah Abime Sonra İtopya Yetkililerine Teşekkür Ediyorum Cansınız
Not: Kargom da Herhangi Bir Ezilme Vs Şeyler Olmamış Kargo Gayet Hızlı 2 Günde Geldi İtopya Bu İşi Çok Çok İlerletmişşş
Hocam Kargo Takip No Uzerınden Bulabılırsınız İade Gibi Bir Şey Olmaz Merak Etmeabi peki para iade edilir mi
ya adam geldi ve gitti umarım o değildir kargom
çok fazla yer var bursada nasıl gidebilirim bilmiyorum
Teşekkür Ederimhayırlı olsun kardeşim
Hocam Bura Abimin Evi Ya Bekar Evi Ancak Bu KadarAga bee fotoğraf tan halıyı görünce duygulandım bizimde vardı eski Allah herkese nasip etsin benimde 6 yıllık laptop var
inşallah benimde bi sistemim olur yaza doğru pc çöp benimHocam Kargo Takip No Uzerınden Bulabılırsınız İade Gibi Bir Şey Olmaz Merak Etme
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür Ederim
İnşallah Kardeşiminşallah benimde bi sistemim olur yaza doğru PC çöp benim
Tamamdır Abi 200 tl Bandında 3 fan alabılır mıyım acaba bıde guzel fan yerlesımı nasıl oluyorTabi 3 fan alırsan güzel bir fan yerleşimi ile ısı epey farkeder ama masraf etmiyim dersen yan kapağını açık kullan pcyi