Neler Yeni

MD-2 Sistem Elime Ulaştı :)

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Bu Şekilde Hocam 3 Adet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok Teşekkür Ederim Abicim

1 sorum olucakdı abı cazıp fıyatlarda bu PC ye 3 adet fan alsam ısınma da azalma olur mu ?
Tabi 3 fan alırsan güzel bir fan yerleşimi ile ısı epey farkeder ama masraf etmiyim dersen yan kapağını açık kullan pcyi

Ömer57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ömer Salih aydın
Sistemi Hazırlamak da Emeği Geçen Başda Abdullah Abime ❤️ Sonra İtopya Yetkililerine Teşekkür Ediyorum Cansınız ❤️❤️

Not: Kargom da Herhangi Bir Ezilme Vs Şeyler Olmamış Kargo Gayet Hızlı 2 Günde Geldi İtopya Bu İşi Çok Çok İlerletmişşş (y)(y)
ho

delghar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mustafa say
Güle güle kullan aslan parçası
Abdullah kardeşim seni burada görmüşken tekrardan teşekkür etmek istiyorum ilk defa masaüstü bilgisayar sahibi oldum sayende. Ve gerçekten 350 kişinin cebine 2 şer bin tl para koydun bu devirde bu yaptığını kimse kimseye yapmaz bu yüzden kıskanıp çamur atan çok oldu. Tekrardan teşekkür ederim

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Aras Şimşek
Bu Şekilde Hocam 3 Adet

Çok Teşekkür Ederim Abicim

1 sorum olucakdı abı cazıp fıyatlarda bu PC ye 3 adet fan alsam ısınma da azalma olur mu ?
Aynen Hocam Bence Bı Yanlıslık Vardır ya

bende de ıtopyanın sıtesınden urunum kargoya verılmış gozukmuyor du hotmailme bakdım ups den kargo takıp no gelmış yanı bence korkulucak bır sey yokdur

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hayırlı olsun! Güle güle kullanmanız dileğiyle...

bella

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Salih Sefa Eri
Sistemi Hazırlamak da Emeği Geçen Başda Abdullah Abime ❤️ Sonra İtopya Yetkililerine Teşekkür Ediyorum Cansınız ❤️❤️

Not: Kargom da Herhangi Bir Ezilme Vs Şeyler Olmamış Kargo Gayet Hızlı 2 Günde Geldi İtopya Bu İşi Çok Çok İlerletmişşş (y)(y)
Ya son bişey sorucam nasıl bir araba getirdi

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Abdullah kardeşim seni burada görmüşken tekrardan teşekkür etmek istiyorum ilk defa masaüstü bilgisayar sahibi oldum sayende. Ve gerçekten 350 kişinin cebine 2 şer bin TL para koydun bu devirde bu yaptığını kimse kimseye yapmaz bu yüzden kıskanıp çamur atan çok oldu. Tekrardan teşekkür ederim
Allah razı olsun hocam güzel yorumun için varolasın. Ben alıştım artık Türkiye'de bu sektörün baronları olduğuna inanıyorum ben izleyenimin cebine +1800 kâr ettireyim bu dünyadan göçünce bir Abdullah abimiz vardı desinler istiyorum ama ne zaman iyi bir şey yapsam herkes diyemem ama bir kesim sürekli organize olup üzerime çullanıyor. Ben kendi sorumluluğumu bilip bana abone olan adam bana nasıl destek oluyorsa ben de onlara destek oluyorum ama bu bilince sahip olmadıkları için yerlerinde sayıyorlar. Ne diyeyim bu dünyanın bir de öteki tarafı var. Keyifli kullanmalar dilerim

bella

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Salih Sefa Eri
Ya son bişey sorucam nasıl bir araba getirdi
az önce bir araba geldi beyaz böyle sonra durdu durdu gitti
umarım kargom değildir eğer öyleyse nolacak

Allah razı olsun hocam güzel yorumun için varolasın. Ben alıştım artık Türkiye'de bu sektörün baronları olduğuna inanıyorum ben izleyenimin cebine +1800 kâr ettireyim bu dünyadan göçünce bir Abdullah abimiz vardı desinler istiyorum ama ne zaman iyi bir şey yapsam herkes diyemem ama bir kesim sürekli organize olup üzerime çullanıyor. Ben kendi sorumluluğumu bilip bana abone olan adam bana nasıl destek oluyorsa ben de onlara destek oluyorum ama bu bilince sahip olmadıkları için yerlerinde sayıyorlar. Ne diyeyim bu dünyanın bir de öteki tarafı var. Keyifli kullanmalar dilerim
abi kargo gelip teslim etmeden giderse geri mi gönderilicek sistem

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Şahin Ali Kayhan
Facebook
sahin.kayhan.7545
Hayırlı olsun kayseriden sipariş verdim heyecan ile beklemekteyim :) daha önce hiç ekran kartı montajlamadım ekran kartına zarar verme ihtimalim nedir acaba?
Eğer sistemlerinde hata olmasaydı ve habersizce iade yerine sistemi gönderselerdi bende Kayseri'den bekleyecektim :) Sana ve diğer alan kardeşlerime hayırlı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,739
Üyeler
167,545
Son üye
liang222
Top Bottom