Teşekkür ederim ben ulaşmaya çalışayım en iyisi hayırlı olsun sizede.Bu Şekilde Hocam 3 Adet
Teşekkür ederim ben ulaşmaya çalışayım en iyisi hayırlı olsun sizede.Bu Şekilde Hocam 3 Adet
Tabi 3 fan alırsan güzel bir fan yerleşimi ile ısı epey farkeder ama masraf etmiyim dersen yan kapağını açık kullan pcyiBu Şekilde Hocam 3 Adet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok Teşekkür Ederim Abicim
1 sorum olucakdı abı cazıp fıyatlarda bu PC ye 3 adet fan alsam ısınma da azalma olur mu ?
hoSistemi Hazırlamak da Emeği Geçen Başda Abdullah AbimeSonra İtopya Yetkililerine Teşekkür Ediyorum Cansınız
Not: Kargom da Herhangi Bir Ezilme Vs Şeyler Olmamış Kargo Gayet Hızlı 2 Günde Geldi İtopya Bu İşi Çok Çok İlerletmişşş![]()
Abdullah kardeşim seni burada görmüşken tekrardan teşekkür etmek istiyorum ilk defa masaüstü bilgisayar sahibi oldum sayende. Ve gerçekten 350 kişinin cebine 2 şer bin tl para koydun bu devirde bu yaptığını kimse kimseye yapmaz bu yüzden kıskanıp çamur atan çok oldu. Tekrardan teşekkür ederimGüle güle kullan aslan parçası
Aynen Hocam Bence Bı Yanlıslık Vardır yaBu Şekilde Hocam 3 Adet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok Teşekkür Ederim Abicim
1 sorum olucakdı abı cazıp fıyatlarda bu PC ye 3 adet fan alsam ısınma da azalma olur mu ?
abi yeni sistem haftaya mı geliyorTabi 3 fan alırsan güzel bir fan yerleşimi ile ısı epey farkeder ama masraf etmiyim dersen yan kapağını açık kullan pcyi
Ya son bişey sorucam nasıl bir araba getirdiSistemi Hazırlamak da Emeği Geçen Başda Abdullah AbimeSonra İtopya Yetkililerine Teşekkür Ediyorum Cansınız
Not: Kargom da Herhangi Bir Ezilme Vs Şeyler Olmamış Kargo Gayet Hızlı 2 Günde Geldi İtopya Bu İşi Çok Çok İlerletmişşş![]()
Allah razı olsun hocam güzel yorumun için varolasın. Ben alıştım artık Türkiye'de bu sektörün baronları olduğuna inanıyorum ben izleyenimin cebine +1800 kâr ettireyim bu dünyadan göçünce bir Abdullah abimiz vardı desinler istiyorum ama ne zaman iyi bir şey yapsam herkes diyemem ama bir kesim sürekli organize olup üzerime çullanıyor. Ben kendi sorumluluğumu bilip bana abone olan adam bana nasıl destek oluyorsa ben de onlara destek oluyorum ama bu bilince sahip olmadıkları için yerlerinde sayıyorlar. Ne diyeyim bu dünyanın bir de öteki tarafı var. Keyifli kullanmalar dilerimAbdullah kardeşim seni burada görmüşken tekrardan teşekkür etmek istiyorum ilk defa masaüstü bilgisayar sahibi oldum sayende. Ve gerçekten 350 kişinin cebine 2 şer bin TL para koydun bu devirde bu yaptığını kimse kimseye yapmaz bu yüzden kıskanıp çamur atan çok oldu. Tekrardan teşekkür ederim
az önce bir araba geldi beyaz böyle sonra durdu durdu gittiYa son bişey sorucam nasıl bir araba getirdi
abi kargo gelip teslim etmeden giderse geri mi gönderilicek sistemAllah razı olsun hocam güzel yorumun için varolasın. Ben alıştım artık Türkiye'de bu sektörün baronları olduğuna inanıyorum ben izleyenimin cebine +1800 kâr ettireyim bu dünyadan göçünce bir Abdullah abimiz vardı desinler istiyorum ama ne zaman iyi bir şey yapsam herkes diyemem ama bir kesim sürekli organize olup üzerime çullanıyor. Ben kendi sorumluluğumu bilip bana abone olan adam bana nasıl destek oluyorsa ben de onlara destek oluyorum ama bu bilince sahip olmadıkları için yerlerinde sayıyorlar. Ne diyeyim bu dünyanın bir de öteki tarafı var. Keyifli kullanmalar dilerim
Eğer sistemlerinde hata olmasaydı ve habersizce iade yerine sistemi gönderselerdi bende Kayseri'den bekleyecektimHayırlı olsun kayseriden sipariş verdim heyecan ile beklemekteyimdaha önce hiç ekran kartı montajlamadım ekran kartına zarar verme ihtimalim nedir acaba?