Neler Yeni

MD-2 Sistem Elime Ulaştı :)

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Allah razı olsun hocam güzel yorumun için varolasın. Ben alıştım artık Türkiye'de bu sektörün baronları olduğuna inanıyorum ben izleyenimin cebine +1800 kâr ettireyim bu dünyadan göçünce bir Abdullah abimiz vardı desinler istiyorum ama ne zaman iyi bir şey yapsam herkes diyemem ama bir kesim sürekli organize olup üzerime çullanıyor. Ben kendi sorumluluğumu bilip bana abone olan adam bana nasıl destek oluyorsa ben de onlara destek oluyorum ama bu bilince sahip olmadıkları için yerlerinde sayıyorlar. Ne diyeyim bu dünyanın bir de öteki tarafı var. Keyifli kullanmalar dilerim
Abicim benim gibi bir sürü bilmeyen arkadaş vardır. MD2 sisteme güzel fan önerilerini bekliyorum. Her yerden yazdım kusuruma bakma :))
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnşallah Kardeşim

Tamamdır Abi 200 TL Bandında 3 fan alabılır mıyım acaba bıde guzel fan yerlesımı nasıl oluyor
Fan yerleşimi benim de aklıma takıldı inşallah buna cevap verir Abdullah Abi.

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Aras Şimşek
Abicim benim gibi bir sürü bilmeyen arkadaş vardır. MD2 sisteme güzel fan önerilerini bekliyorum. Her yerden yazdım kusuruma bakma :))

bende çok merak ettim

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4

F/P olarak kesinlikle Arctic modellere bakmalısınız

Jexy

80+
Abi
F/P olarak kesinlikle Arctic modellere bakmalısınız
Ben elimden geldiğince kurmaya çalıştım ama ekran kartında beyaz ışık sabit yaniyo ve PCI slotunda sarı ışık yanıp sönüyor kasayı üstten kapattigimda değişmiyor ikisi yine yanıyor acaba Windows kurup oradan bilgisayarı kapat desem o ışıklar gidermi ve bu ışıklar normalmi

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,111
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Hayırlı olsun. Bol FPS'ler dilerim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kıvanç Gedik
bir şey sorucam elran kartını yerleştirdim ama vida yeri tam oturmadı napmam lazım ekran kartı yerğne oturdu ondan eminin

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Aras Şimşek
Top Bottom