ben fahiş fiyatlara katılmıyorum ama zaten o kişinin kendi hakkı isterse 3000 tl lik pc yi 10 k ya satsın araştırmadan alanın suçudur buSerbest piyasa işini savunan insanlara 1 bilgisayari 200 bin 300 bin liraya satmak lazım
Kurulumu yapıldı bile diyor ne bekliyorsun sonra stok kalmayıp fiyatlar düşmediginde laf etmeyin. Her şey böyleleri yüzünden pahalandi.ben olsam öyle yaparım işte piasa fiyatına satıp kar etmeye çalışmak lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
kardeşim bak adam satılığa koymuşda sistem elimde değil gelicek yazmışsa bu zamandan tasarruftur
dediğim gibi bende param olsa bende al sat yapardımBende al sat yapmayı düşünüyordum ama elimde kalır diye korktum.
Hani elimde kalsa parçalarını kullansam şu anki sistemin işine yaracak hiçbir yanı yok
O yüzden risk almadım. Adam faturaya bakcak 4900 lira ama ben adamdan 5600 falan istiyorum almıyorum der yani
Insan satın alacağı ürünü araştırmak zorunda değil her konuda bilgi sahibi olmak zorunda değil fiyatlar devlet ve satiş yapilam platformlar tarafindan denetlenmelidir KAZIK dediğimiz bu olayi insanlara yapmamaliyiz.ben fahiş fiyatlara katılmıyorum ama zaten o kişinin kendi hakkı isterse 3000 TL lik PC yi 10 k ya satsın araştırmadan alanın suçudur bu
Acele etselerdi alırlardı 900b abone var kanalda zaten bir amda biti veriyor.insanların artık yok ben alamadım diye başkalarına linçlemesi çok zoruma gidiyor
satilan bu sistemler 2. el sitesinden satılıyor yani bir kurum değil kişi satıyor belirli fiyatıda o belirliyorInsan satın alacağı ürünü araştırmak zorunda değil her konuda bilgi sahibi olmak zorunda değil fiyatlar devlet ve satiş yapilam platformlar tarafindan denetlenmelidir KAZIK dediğimiz bu olayi insanlara yapmamaliyiz.
asag derdin ne anlat bakalım dinliyorumArtık susun bence!
Bende kişinin kendi malını istedigi fiyata satmamasi gerektiğini söylüyorum tamam Md2 icin piyasasi o olabilir alir satar ama 3 bin liraya 0 alinan sistemler 6 bin 10 bin e ikinci el konuluyor bunlar önlenmelisatilan bu sistemler 2. el sitesinden satılıyor yani bir kurum değil kişi satıyor belirli fiyatıda o belirliyor