insanların 1 tane alması gerekn şeyden 12 tane aldığıiçin olabilirmiartık her md-2 konusunda görüyorum ve sinirimi bozmaya başladı adam normal bir sistemi daha ucuza almış piyasa fiyatına satacak bu seni ilgilendirmez insanları boş yere linçleyen çok kişi var bunların uyarı almasını talep ediyorum
dakika başı işte hayallerim yıkıldı senin yüzünden alamadım işte sizin gibi fırsatçılar yüzünden diğerleri alamıyor yüzsüz adam şerefisz vb vb
arkadaşlar kimin sistemi ne amaçla aldığı sizi ilgilendirmez!
Kazım değil bu aldığı fiyata kar marjını koyar sata biliyorsa satar sanıyorsa kar marjını düşürür satar ticaret bu satamazsa elinde patlar hepsi risk yaniInsan satın alacağı ürünü araştırmak zorunda değil her konuda bilgi sahibi olmak zorunda değil fiyatlar devlet ve satiş yapilam platformlar tarafindan denetlenmelidir KAZIK dediğimiz bu olayi insanlara yapmamaliyiz.
Boş konu değil de forumun amacı olan insanlara yardımcı olacak konular açılması.asag derdin ne anlat bakalım dinliyorum
ya onu bunu bırakta senin işlemci bende de var 3070 e darboğaz yapmıyomuBende al sat yapmayı düşünüyordum ama elimde kalır diye korktum.
Hani elimde kalsa parçalarını kullansam şu anki sistemin işine yaracak hiçbir yanı yok
O yüzden risk almadım. Adam faturaya bakcak 4900 lira ama ben adamdan 5600 falan istiyorum almıyorum der yani
istersem almam boshSerbest piyasa işini savunan insanlara 1 bilgisayari 200 bin 300 bin liraya satmak lazım
Monitörüm 2K diye yapmıyorya onu bunu bırakta senin işlemci bende de var 3070 e darboğaz yapmıyomu
daldan dala smdhasjdasdas
he eyvallahMonitörüm 2K diye yapmıyor
yapıcak bir şey yok alan aldı alamıyanların ağlamasınada gerek yok 1 haftaya yeni sistem çıkacakDolandırıcılık olmayabilir ticaret olabilir fakat 10 11 kişinin hayalleri yıkıldı. Belki de parasını toplayıp almıştı birçok kişi.
asag bu tartışmanın boş olduğunu düşünüyorsan hemen konudan çıkabilirsinBoş konu değil de forumun amacı olan insanlara yardımcı olacak konular açılması.
İnsanlar buraya sizin boş tartışmanızı dinlemeye gelmiyorlar.
sorunda burda işte anlamaya çalışmadığınız şeyde burda istiyen 10 tane yan hesapta açar alır ticari amaçla satar bu sizi niye bu kadar ilgilendiriyorinsanların 1 tane alması gerekn şeyden 12 tane aldığıiçin olabilirmi