MD-2 yi ticaret için alan insanların linçlenmesi

evet ben ticaretçileri savunuyorum sistemi hakkıyla alıp piyasa fiyatına satan ticaretçiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum bu konunun artık açılması gerekiyordu insanlar sürekli birbirlerini linçliyor
Sistemin piyasa fiyatı 4900TL adamın sattığı piyasa fiyatı 5500TL bu mu piyasa fiyatı?
Allah için bi gidin.

Bu kızgın atanlar ne diye atıyor?
Adamlar bu sistemi öpücükle almadı arkadaşlar parasını verip aldı.
İsterlerse 10.000 TL den satarlar afedersiniz de sizene?
heh işte bende bunu anlatmaya çalışıyorum

Sistemin piyasa fiyatı 4900TL adamın sattığı piyasa fiyatı 5500TL bu mu piyasa fiyatı?
Allah için bi gidin.
her adam o adammı ve hala türkiyede serbest piyasa var haberiniz olsun ikinci el lerde istiyen istediği fiyatı koymakta serbesttir

bak kardeşim anlamakta kıtlıkmı çekiyorsun bilemiyorum ama ordaki "Piyasa Fiyatı" demek indirimsiz hali demek yani fahiş bir fiyat değil
Sen de anlama kıtlığı var bence bak büyük harfle yazıyorum ELİNDE OLMAYAN MALI siteye koymuş kendi dilini bile anlamıyorsun o sistemi test edersin satarsın güzel mantık var sende.

Bence en mantıklısı max 1 tane alabilmek çünkü baktığın zaman 350 stok var abi millet tabi görüyorum monitör kasa 5k civarı saldırıyorlar abi bence minimum 1 kullanıcı 1 tane alabilir diye kısıtlama koyulması herkes için daha iyi olabilir

Sen de anlama kıtlığı var bence bak büyük harfle yazıyorum ELİNDE OLMAYAN MALI siteye koymuş kendi dilini bile anlamıyorsun o sistemi test edersin satarsın güzel mantık var sende.
kardeşim bak işte seninde anlamadığın bir şey var adam gelmeden satışa koymuşki satış süresi kısalsın adam olmıyan bir şeyi kargolıyamaz zaten dolandırıcı ise GeT açarsın bu kadar basit

Bence en mantıklısı max 1 tane alabilmek çünkü baktığın zaman 350 stok var abi millet tabi görüyorum monitör kasa 5k civarı saldırıyorlar abi bence minimum 1 kullanıcı 1 tane alabilir diye kısıtlama koyulması herkes için daha iyi olabilir
öyle bir kısıtlama koyamazlar millet komşusunun adına alır onun aıdna alır bunun adına alır

heh işte bende bunu anlatmaya çalışıyorum

her adam o adammı ve hala türkiyede serbest piyasa var haberiniz olsun ikinci el lerde istiyen istediği fiyatı koymakta serbesttir
Serbest piyasa olduğunu biliyorum. Ama siz "Piyasa Fiyatı'na satar" diyorsunuz. Piyasa fiyatı 4900TL sattığı fiyat 5500 6000TL arası. Rezillik.

Serbest piyasa olduğunu biliyorum. Ama siz "Piyasa Fiyatı'na satar" diyorsunuz. Piyasa fiyatı 4900TL sattığı fiyat 5500 6000TL arası. Rezillik.
satar diyorum fahiş fiyata satması benim suçummu allah aşkına kendinizi kandırmayın konun amacından sapıyorsunuz bizim burda amacımız milletin sattığı fiyat değil bu insanların linçlenmesi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,391
Üyeler
183,420
Son üye
Meret
Geri