MD-2 yi ticaret için alan insanların linçlenmesi

Arkadaşlar MD-2'nin sıfırı 6700 TL yani 6500TL'ye satabilir bunda bir şey yok. Zaten 10000TL'ye satan adamdan da alanda sorun var.

Beni çıkar amaçlı alanlara sinir olmuyor değilim. Sonuçta ihtiyacı olanlar varken al-sat yapmak mantıklı değil bence.

Beni çıkar amaçlı alanlara sinir olmuyor değilim. Sonuçta ihtiyacı olanlar varken al-sat yapmak mantıklı değil bence.
İhtiyaç ne? Bu PC yani ihtiyaç değil. Adam normal fiyatına aldıktan sonra sorun. Zaten piyasa fiyatı o

Ama 7000'e de satmazsın.
bu benim sorunum değil bu onun vicdani ile alakalı ben burda daha çok 4900 tl den alıp indirimsiz piyasa fiyatına satanları savunuyorum ama 7k ya satanda linçlenmesi doğru değil 2.el ürün olarak geçiyor o sitede fiyatı kişi koyuyor kurum veya bir kuruluş değil

Bu istediği fiyata satar diye düşünmeye devam edin 500 dolardan satişa çikan karti en düşüğu 6300 TL den almaya devam edersiniz. Kâr ın da bir sınırı vardır.

kardeşim bak işte seninde anlamadığın bir şey var adam gelmeden satışa koymuşki satış süresi kısalsın adam olmıyan bir şeyi kargolıyamaz zaten dolandırıcı ise GeT açarsın bu kadar basit
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

öyle bir kısıtlama koyamazlar millet komşusunun adına alır onun aıdna alır bunun adına al
kardeşim bak işte seninde anlamadığın bir şey var adam gelmeden satışa koymuşki satış süresi kısalsın adam olmıyan bir şeyi kargolıyamaz zaten dolandırıcı ise GeT açarsın bu kadar basit
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

öyle bir kısıtlama koyamazlar millet komşusunun adına alır onun aıdna alır bunun adına alır
Herşeyi negatif düşünmemek gerekir en azından komşusuna danışacağı zaman dilimi ile birçok insan o bilgisayara sahip olabilir zaten

Bu istediği fiyata satar diye düşünmeye devam edin 500 dolardan satişa çikan karti en düşüğu 6300 TL den almaya devam edersiniz. Kâr ın da bir sınırı vardır.
2. elde okeyim ama devlet yapmamalı devlet zaten halk için çalışmalı

Geri