DA-MD2
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Yaklaşık 1 saat hatta bekletiyorlar.açmıyolarkı
Yaklaşık 1 saat hatta bekletiyorlar.açmıyolarkı
suana kadar ne itopyada siparişlerim kısmında gözükmüyor maıl olarak bana bır bıldrım gelemdıaçmıyolarkı
ee nerden cıkardın ya yollamıcaklarını 370kişiyi yolladıklarını
2 gündür bi umut beklıyorumaçmıyolarkı
ee nerden cıkardın ya yollamıcaklarını 370kişiyi yolladıklarını
Seni kargoya mı vermişlerBenimki kargoya verilmiş.
benim siparişlerde var sadece yavaş oldugunu söylüyorum bazıların kargoya verilmiş benim hala siparişinz alındı onaylandı falan diyo ilerlemesı yok toplanıyo vs. diye şuan müşteri hizmetlerini arıyorum 30dk da 10 kişi anca gitti 48den 35 kaldı önümdeki müşteri sayısı bakalımsuana kadar ne itopyada siparişlerim kısmında gözükmüyor maıl olarak bana bır bıldrım gelemdı
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 gündür bi umut beklıyorum
Ulaşıp bilgi alınca paylaşır mısınız? bende aynı durumdayım.benim siparişlerde var sadece yavaş oldugunu söylüyorum bazıların kargoya verilmiş benim hala siparişinz alındı onaylandı falan diyo ilerlemesı yok toplanıyo vs. diye şuan müşteri hizmetlerini arıyorum 30dk da 10 kişi anca gitti 48den 35 kaldı önümdeki müşteri sayısı bakalım
tabiBende 17.40 civarı sipariş verdim ve hala siparişiniz alındı aşamasında bekliyor. Ürünleriniz hazırlanıyor diye gösteriyor. şimdi göndermeme durumu olacağını sanmıyorum ben.
Ulaşıp bilgi alınca paylaşır mısınız? bende aynı durumdayım.
kaçırdım ben marka model ve fiyat bilgisi atma ihtimalin var mı ?itopyadan cumartesi işte .
marka model derken md2 hazır toplanan sistemi satın aldık .kaçırdım ben marka model ve fiyat bilgisi atma ihtimalin var mı ?
45dk dır beklıyorum hala 14 kişi kaldı önümde zaten 1saat 10dk sonra arama kendılıgınden kapanıyor nasıl iş buYaklaşık 1 saat hatta bekletiyorlar.
50dk dır hattayım beklıyorum ama suan sipariş durumuna bakdıgımda tüm aşamalar oldu olarak görünüyor suan dedıgım gibi birden hepsini atlamış kargoyu beklıyor olarak görünüyoBende 17.40 civarı sipariş verdim ve hala siparişiniz alındı aşamasında bekliyor. Ürünleriniz hazırlanıyor diye gösteriyor. şimdi göndermeme durumu olacağını sanmıyorum ben.
Ulaşıp bilgi alınca paylaşır mısınız? bende aynı durumdayım.
Evet bende şimdi baktım. Aynen dediğiniz gibi kargo bekliyor aşamasında. Muhtemelen yarın kargoya verilir ozaman. Hayırlısı olsun artıkmarka model derken md2 hazır toplanan sistemi satın aldık .
45dk dır beklıyorum hala 14 kişi kaldı önümde zaten 1saat 10dk sonra arama kendılıgınden kapanıyor nasıl iş bu
50dk dır hattayım beklıyorum ama suan sipariş durumuna bakdıgımda tüm aşamalar oldu olarak görünüyor suan dedıgım gibi birden hepsini atlamış kargoyu beklıyor olarak görünüyo
müşterini hizmetlerini aradım kargoya verildigini söyledi takıp numarasıda verdi muhtemelen herkesinki verildi fazla uzatmak istemedım arkadakiler benim gibi önümündeki sövmesin diye şuanlık problem yok .Evet bende şimdi baktım. Aynen dediğiniz gibi kargo bekliyor aşamasında. Muhtemelen yarın kargoya verilir ozaman. Hayırlısı olsun artık