Neler Yeni

MD2 ALANLARIN TESLİMAT SÜREÇİ ?

RoSe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Alper Baytekin
açmıyolarkı
ee nerden cıkardın ya yollamıcaklarını 370kişiyi yolladıklarını

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
ahmet sinan harman
açmıyolarkı

suana kadar ne itopyada siparişlerim kısmında gözükmüyor maıl olarak bana bır bıldrım gelemdı
Mesaj otomatik birleştirildi:

açmıyolarkı

2 gündür bi umut beklıyorum

RoSe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Alper Baytekin
suana kadar ne itopyada siparişlerim kısmında gözükmüyor maıl olarak bana bır bıldrım gelemdı

2 gündür bi umut beklıyorum
benim siparişlerde var sadece yavaş oldugunu söylüyorum bazıların kargoya verilmiş benim hala siparişinz alındı onaylandı falan diyo ilerlemesı yok toplanıyo vs. diye şuan müşteri hizmetlerini arıyorum 30dk da 10 kişi anca gitti 48den 35 kaldı önümdeki müşteri sayısı bakalım

kayasmt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
samet kaya
Bende 17.40 civarı sipariş verdim ve hala siparişiniz alındı aşamasında bekliyor. Ürünleriniz hazırlanıyor diye gösteriyor. şimdi göndermeme durumu olacağını sanmıyorum ben.

benim siparişlerde var sadece yavaş oldugunu söylüyorum bazıların kargoya verilmiş benim hala siparişinz alındı onaylandı falan diyo ilerlemesı yok toplanıyo vs. diye şuan müşteri hizmetlerini arıyorum 30dk da 10 kişi anca gitti 48den 35 kaldı önümdeki müşteri sayısı bakalım
Ulaşıp bilgi alınca paylaşır mısınız? bende aynı durumdayım.

RoSe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Alper Baytekin
Bende 17.40 civarı sipariş verdim ve hala siparişiniz alındı aşamasında bekliyor. Ürünleriniz hazırlanıyor diye gösteriyor. şimdi göndermeme durumu olacağını sanmıyorum ben.

tabi

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
983
İsim
Kaira Bilgic
Nerden ne kadar aldınız ?

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
983
İsim
Kaira Bilgic

RoSe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Alper Baytekin
kaçırdım ben marka model ve fiyat bilgisi atma ihtimalin var mı ?
marka model derken md2 hazır toplanan sistemi satın aldık .

Yaklaşık 1 saat hatta bekletiyorlar.
45dk dır beklıyorum hala 14 kişi kaldı önümde zaten 1saat 10dk sonra arama kendılıgınden kapanıyor nasıl iş bu

50dk dır hattayım beklıyorum ama suan sipariş durumuna bakdıgımda tüm aşamalar oldu olarak görünüyor suan dedıgım gibi birden hepsini atlamış kargoyu beklıyor olarak görünüyo

Son düzenleme:

kayasmt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
samet kaya
marka model derken md2 hazır toplanan sistemi satın aldık .

45dk dır beklıyorum hala 14 kişi kaldı önümde zaten 1saat 10dk sonra arama kendılıgınden kapanıyor nasıl iş bu

50dk dır hattayım beklıyorum ama suan sipariş durumuna bakdıgımda tüm aşamalar oldu olarak görünüyor suan dedıgım gibi birden hepsini atlamış kargoyu beklıyor olarak görünüyo
Evet bende şimdi baktım. Aynen dediğiniz gibi kargo bekliyor aşamasında. Muhtemelen yarın kargoya verilir ozaman. Hayırlısı olsun artık

RoSe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Alper Baytekin
Evet bende şimdi baktım. Aynen dediğiniz gibi kargo bekliyor aşamasında. Muhtemelen yarın kargoya verilir ozaman. Hayırlısı olsun artık
müşterini hizmetlerini aradım kargoya verildigini söyledi takıp numarasıda verdi muhtemelen herkesinki verildi fazla uzatmak istemedım arkadakiler benim gibi önümündeki sövmesin diye şuanlık problem yok .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,452
Üyeler
159,009
Son üye
jrexlol
Top Bottom