Neler Yeni

MD2 SİSTEMİ BEKLIYEN VARMI HALA :) HALA MONİTÖRÜM GELİCEK :(

RoSe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Alper Baytekin
Konuyu biraz daha açıklayıcı yazayım geçen hafta salı günü yollanan kargom çarşamba elime ulaştı ve monitör bulunmuyordu ertesi gün yollıcaklarını söyledıler (aynı gün yollandı perşembe geldi) ve yolladılarda tam şubeme geldıgıne dair mesaj aldım o gün resmi tatile girmişler ups girmiş sadece!!! diğer tüm kargo şirketleri çalışıyor ve şuan ben kasaya kasa bana bakıyor yarında problem olmazsa alırım sanırım :) ( ve kesin sorun çıkacak :)

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
Ups da sorun hep oluyor. Monitörümü iade edicem kurye talep ettim iptal etmişler hemen.

• Beğen
Reaksiyonlar: RoSe

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim

RoSe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Alper Baytekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu fiyat içinde kargo ücretini bizden kesmiyor mu zaten itopya niye zorunlu ups kullandırıyorlar çok güzel anlaşması var veya çünkü itopya burda zarar edicek hiçbi noktası yok ben niye kapımın önünde tüm kargo firmaları calısırken gıdıp 10 15dk aracımla ups oraya gıdeyım her defasında bide resmi tatile girmişler tek giren firmada onlar perşembe günü

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Gereksiz bir konu kargona herhangi bişey olmamış ortada bir sorun yok. UPS diğer kargolar gibi bu yasak dönemlerinde çalışmıyor diye biliyorum zaten.

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
Firmalar yasaklı dönemlerde çalışıyor

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
ups yi kamyonetlerinden dolayı eskiden hep internetci zannederdim sonra anladım dolandırıcılarmış

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir
hani ups global çapta bir firmaya, hani yılbaşı falan merry christmas anlarsın ya

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,028
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

RoSe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Alper Baytekin
Gereksiz bir konu kargona herhangi bişey olmamış ortada bir sorun yok. UPS diğer kargolar gibi bu yasak dönemlerinde çalışmıyor diye biliyorum zaten.
arkadaşım size heceleyerek mi anlatalım konuyu veya yorum olsun diye mi yorum yazıyosunuz başına gelen varmı aynı şeyden yazmış orda dimi iyice tekrarla sonra yorum olsun diye yaz

Top Bottom