Neler Yeni

MD2 Sistemim Hazır, Yarın Kargoda

Emektar PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Mesut hamamcı

Emektar PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Mesut hamamcı

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,842
İsim
Eren Yeager
Aga bunda da bir şey mi arayıyon helal olsun.
Bir şey aramıyorum hocam bu iyi bir şey zaten kötü bir şey olduğu için söylemedim bu tarz şeyleri önceden hazırlamaları iyi tabi
muhtemelen önceden hazılamışlardı o yüzden bu kadar sürdü sistemin gelmesi özelleştirme seçeneği olmadığı için önceden yaptıkları pcleri kargoluyorlar
özelleştirme seçeneği yoksa dediğim şey mantıklı eğer varsa ve dalga amaçlı söylediysen yüksek ihtimal önceden hazırlayıp özelleştirmeleri daha kolay yapacakları için yapmış olabilirler

Krosakı Ichıgo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Enes
Bir şey aramıyorum hocam bu iyi bir şey zaten kötü bir şey olduğu için söylemedim bu tarz şeyleri önceden hazırlamaları iyi tabi

özelleştirme seçeneği yoksa dediğim şey mantıklı eğer varsa ve dalga amaçlı söylediysen yüksek ihtimal önceden hazırlayıp özelleştirmeleri daha kolay yapacakları için yapmış olabilirler
özelleştirme seçeneği yoktu

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

özelleştirme yoktu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,025
Üyeler
166,313
Son üye
Yardıma ihtiyacı olan ada
Top Bottom