Alınır neden alınmasın ama MD1 kadar heyecanlanmadım.Arkadaşlar forumda bazı konuları gördüm MD3 ü aldım çok kötü değmez alınmaz diyolar ne diyorsunuz??
Nasıl aldın acepArkadaşlar forumda bazı konuları gördüm MD3 ü aldım çok kötü değmez alınmaz diyolar ne diyorsunuz??
Kaça satabilirlerki,aynı fiyata satcakAlacak adam çok üzerine kâr verip almak isteyenler var. Beğenmezsen ver gitsin
Bende değiştiremedim ama sistem iyi gibi ekran kartına laf ediolar ama sen ne diyorsun?Ben aldım ve ssd değiştirip hdd ekleyemedim ona moralim bozuldu biraz
Böyle bir sisteme ihtiyacın varsa ve aldıysan hiç de kötü bir sistem değil. Alternatif bir sistem almaya kalksan 400TL fazla verip (7400TL) aynı sistemi monitörsüz ve 8GB RAM ile ancak alabiliyorsun.Arkadaşlar forumda bazı konuları gördüm MD3 ü aldım çok kötü değmez alınmaz diyolar ne diyorsunuz??
Bana verArkadaşlar forumda bazı konuları gördüm MD3 ü aldım çok kötü değmez alınmaz diyolar ne diyorsunuz??
Onu diyen dünyadan bağını kopartmış bir arkadaştır kaldı ki 5 dakikada falan stok bitti uğraşma onlarla akıl sağlığını bozar kendilerine benzetirlerArkadaşlar forumda bazı konuları gördüm MD3 ü aldım çok kötü değmez alınmaz diyolar ne diyorsunuz??