Neler Yeni

MD3 Alınır mı?? Alınmaz mı??

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Poyraz Şimşek
Instagram
poyrazsimsek0
Twitter
poyrazsimsek0
Discord
poyisgone#0001

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Onu diyen dünyadan bağını kopartmış bir arkadaştır kaldı ki 5 dakikada falan stok bitti :) uğraşma onlarla akıl sağlığını bozar kendilerine benzetirler
Katılıyorum hocam. Sistem fiyatına göre çok iyi. Kendileri minimum GTX 1660 bandında bir kart istiyorlardı sadece. O da günümüzde düşük bütçede mümkün değil.

Kraftoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kraftoon
Sistem bu fiyat bandında oldukça güzel. Fps oyuncusu kitleyi hayli hayli tatmin edecektir.

LovSLV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
can ipekçi
Bence sistem alınır ama şu ekran kartı soğu biraz sıkıntı alıcaktım fakat satışa kapalı diyo sizce ne zaman açılır satışa

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Satriani

80+ Bronze
Arkadaşlar forumda bazı konuları gördüm MD3 ü aldım çok kötü değmez alınmaz diyolar ne diyorsunuz??
İhtiyacın varsa ve bütçem bu diyorsan, bu fiyat aralığında çok doğru tercih yapmış olursun. Monitör dahil, direkt montajını yapıp çalıştırır devam edersin. tabii ki daha fazla bütçem var dersen, o zaman seçeneklerin değişebilir. Tamamen kişinin bütçesi ve ihtiyacı dahilinde...

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Arkadaşlar fiyata monitör(144hz) dahil olmasa gerçekten 7k verilmez derdim. Fiyatın içinde 144hz monitörün dahil olduğunu anlamanız lazım o monitör 1.8K mı ne olması lazım hadi indirim kovaladın 1600 olsun e çıkar sistem etti sana 5400tl. 5400TL'ye apu alanlar var 1650'li sistem almışsınız beğenmiyorsunuz veya iyi mi kötü mü diyorsunuz sizce kötü mü ? 16gb ram var bir de. Tekrardan eline sağlık @Abdullah Hacıgül

Top Bottom