Güncellemeleri tarattığınız da zaten ne var ne yok hepsinin kurulumunu yapacaktır.Şehir dışında olduğum için MD3ü daha yeni kullanmaya başladım, Driver ve chipsetleri nasıl güncelleyebilirim? Yanlış bir şey yapmak istemiyorum
Nerden taratabilirimGüncellemeleri tarattığınız da zaten ne var ne yok hepsinin kurulumunu yapacaktır.
Windows kurulu mu ?Nerden taratabilirim
Evet yeni w10 pro kurdumWindows kurulu mu ?
Otomatik kuran uygulama var mı gigabytedaUtility | Service / Support - GIGABYTE Global
www.gigabyte.com
Manuel olarak yüklemek istersen buralardan yükleyebilirsin.![]()
En Yeni Resmî NVIDIA Sürücülerini İndirin
PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmî NVIDIA sürücülerini indirin.www.nvidia.com.tr
Bilmiyorum ama o tür uygulamalar önerilmiyor herhalde.Otomatik kuran uygulama var mı gigabyteda
Chipesti anakart firmasından vermeyin. Onlar ölü. AMD'den yada Intel'den son sürümü indirmesi gerekiyor.Utility | Service / Support - GIGABYTE Global
www.gigabyte.com
Manuel olarak yüklemek istersen buralardan yükleyebilirsin.![]()
En Yeni Resmî NVIDIA Sürücülerini İndirin
PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmî NVIDIA sürücülerini indirin.www.nvidia.com.tr
Masaüstün de Sağ Tıkla.Şehir dışında olduğum için MD3ü daha yeni kullanmaya başladım, Driver ve chipsetleri nasıl güncelleyebilirim? Yanlış bir şey yapmak istemiyorum
Lütfen doğru bilgi verin Windows update güncellemeleri yapıyor evet ama bazı driverlar eski oluyor.İlk önce Windows update yapılmalı ardından yukardaki arkadaşın attığı linkten Nvidia driver indirilmeli ardından amdnin sitesinden chipset indirilmeli.Eger bios sürümü eski ise gigabyte sitesinden onuda guncelleyeceksiniz.Masaüstün de Sağ Tıkla.
Kişiselleştir de.
Karşına çıkan ekran da sol alt köşe de Windows Update yazar.
Oraya tıkla.
Sonra karşına çıkan ekran da sağ üst köşe de Güncellemeleri Kontrol Et'e tıkla.
Birkaç tane yükleme çıkacaktır ve bekle hepsi %100 olana kadar.
Hepsi %100 olduğun da sistemi yeniden başlat ibaresi çıkacak.
Hepsinin indirildiğinden emin olduğun da sistemi yeniden başlatacaksın ve indirilen güncelleme ve driver'ların hepsi pc'ye kurulacak.
Ardın dan keyifli oyunlar![]()
Kartın markası gigabyte ama amd veya Intelden nasıl indiricemChipesti anakart firmasından vermeyin. Onlar ölü. AMD'den yada Intel'den son sürümü indirmesi gerekiyor.
Doğru o daha mantıklı ama direkt Chipseti vermedim zaten. Orada Chipset var mı ondan bile emin değilim.Chipesti anakart firmasından vermeyin. Onlar ölü. AMD'den yada Intel'den son sürümü indirmesi gerekiyor.