AneX
80+ Silver
Dahası
nE yol alBen 1-2 aydir bunu bekliyordum sonuç gercekten husran bence en kotu sistemi bugüne kadar
nE yol alBen 1-2 aydir bunu bekliyordum sonuç gercekten husran bence en kotu sistemi bugüne kadar
?nE yol al
500 stok yapsan yine alamayanlar tarafından aynı şeyler denecek, sisteme F/P değil diyenler falan var forumdaHaksızlık? dostum stok bul bize arttıralım. Millet 30 adet stokla sistem yapıyor sesiniz çıkmıyor DA'ya geline saydır babam saydır. Forumla birlikte tam 175 Adet stok.
Böyle bir sistemin istersen 1000 stoklusunu koy piyasaya, anında tükenir. Bunun stokla alakası yok. Adam müthiş bir fırsat yapıyor kim bilir kimlerle saatlerce günlerce konuşuyor dil döküyor. Eğer beğenmiyorsanız Abdullah abinin sistemlerini, çıkıp gidebilirsiniz sizi tutan yok. Piyasa da ne de olsa bu kadar olmasa da bilgisayarlar var500 stok yapsan yine alamayanlar tarafından aynı şeyler denecek, sisteme F/P değil diyenler falan var forumda
Son 2 sistem 1650 ile geliyor abi artık 1660 serisinden bir kartla veya RX 6600 gibi kartlarla bir sistem yap da benim gibi daha üst seviye bir sistem isteyenler de faydalansın
en kötü sistem aynen max 13 yaş zekası
80+ gold sertifikası nasıl alınıyorAlamaz sadece o üye alabilecek. Telefonunuz ile DA Forum profilinden kodu göstermeniz istenecek. Hile yapan da forumdan geri dönüşü olmayacak şekilde uzaklaştırılacak.
Aynen 5000 mesaj5000 üzeri mesaj gerekiyor sanırım.