md3 pc stok sorunu ??

Dostum adamlar stoğu keyiflerinden 100 yapmıyorlar ki
haklisin ama baksana kaç kişi hevesi kursağında kaldı ben grupda ta 10 aralikdan beri forum acan gördüm boşuna bekledi oda alamadi daha önceden stok az falan deseydi daha iyi olabilirdi

• Beğen
Reaksiyonlar: mlhr
Mağazaya çok yakın oturan arkadaşım var gider mi bilmiyorum ama sorayım kendisine stok durumu nedir alır mı sizin için vs.

• Beğen
Yine alamadık demiştim dün :D

Ben 80+ Gold sertifikasına sahibim. Benim adıma başka birisi alabilir eğer oluyorsa.

arkadaşlar sizcede saçma değilmi ya nerden bilim insanlar kac gün bekledi bu sistemi ben 12 den beri her saat başı girdim almaya calıştım alamadım yani 1 milyon abonesi olan kanal 100 stok yapiyor çok ama çok az zaten alip satcak kişide var gördüm yorumlarda onlar bile almiş 100 stok haksızlık olmuş biraz beklentimize göre
12 iyiymiş ben ne olur ne olmaz diye 8 de kalktım sağlık olsun

• Beğen
arkadaşlar sizcede saçma değilmi ya nerden bilim insanlar kac gün bekledi bu sistemi ben 12 den beri her saat başı girdim almaya calıştım alamadım yani 1 milyon abonesi olan kanal 100 stok yapiyor çok ama çok az zaten alip satcak kişide var gördüm yorumlarda onlar bile almiş 100 stok haksızlık olmuş biraz beklentimize göre
Haksızlık? dostum stok bul bize arttıralım. Millet 30 adet stokla sistem yapıyor sesiniz çıkmıyor DA'ya geline saydır babam saydır. Forumla birlikte tam 175 Adet stok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,294
Üyeler
190,890
Son üye
Ravellion
Geri