Galiba 1 yıl öncesine göre yargılıyorlar. Şuan için böyle bir sistemi bulmak imkansız. Ekran kartı bedavaya geliyor.Gülüyorum sadece En kötü VA 144Hz 1MS oyuncu monitörü 1800 TL iken ne yaşıyorsunuz merak ediyorum. Rakipsiz bir sistem
Mesajda belirttim zaten fiyatının iyi olduğunu.Evet 1650 olması biraz kötü ama fiyatını göz önünde bulundurursak şuan için bulunmaz bir nimet.
Bencede güzel emeğine sağlık kardeşim alamadık şifreden dolayı sağlık olsun artık en kısa zamanda yenisi bekliyoruz.Gülüyorum sadece En kötü VA 144Hz 1MS oyuncu monitörü 1800 TL iken ne yaşıyorsunuz merak ediyorum. Rakipsiz bir sistem
Buna rağmen fp kralı vs diyipte insanları kandırma. Ben kanmıyorum şahsen. Yinede eline sağlık.@Abdullah Hacıgül dolar yüksekken kararlaştırmışsınız sistemi çok belli. Parçalar bile belli ediyor.
Rakipsizdi ama para yoktu bakalım bir dahaki sistemeGülüyorum sadece En kötü VA 144Hz 1MS oyuncu monitörü 1800 TL iken ne yaşıyorsunuz merak ediyorum. Rakipsiz bir sistem
1650 tek fanla bile ısınma sorunu yaşatacak kart değil.Mesajda belirttim zaten fiyatının iyi olduğunu.
1650 olması üzdü dedim.
En az 1650S beklerdim Abdullah abiden de bu da iyi.
Tek fan şaşırttı beni. Max. 68 dereceleri gördüm.
1650S leri 7000e satıyom benLan olum piyasaya ne oldu 7000 e 1660ti sattığıma pişman olmaya başladım. Neyse pazartesi ilk iş amazon jp den kart alacağım
Biliyorum.1650 tek fanla bile ısınma sorunu yaşatacak kart değil.