Neler Yeni

MEB ' in verdiği Samsung tab A7

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

efay144

80+ Silver
Uygunsuz dil
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
ihtiyacı var ki istiyor evinde başka bağlanabileceği cihaz yok demekki nasıl adamın fabriaksı yok üretemez zaten
sizde aynı şekilde ne yazıkki bencil bir düşünce yapısına sahipsiniz arkadaşın maddi durumunun orta seviye olduğunu anlıyabiliyoruz fakirlik içinde yaşadığını zannetmiyorum illaki vardır yoksada alabilecek durumu var kendisini acındırmasına ortak olmayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Enes
Tamam :) ben bencilim ben yüzsüzüm onursuzum siz bildiğinizi konuşun benim ney olduğumu allah biliyor o bana yeter hesap soracak olanda siz değil allah benim vicdanım rahat ararlarsa çıktı deseler sizde kabul edersiniz (nokta)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet ama gereksiz fazla demek istedim. 500-600tl lik tablet te yeterdi eba için
kimse sana yüzsüz onursuz haysiyetsiz ******** ahlaksız demedi düşüncenin yalnış olduğunu,bencil olduğunu ve bunu yazman gereken yer burası değil dedi aynı zamanda fedakarlığın nasıl bişey olduğunu anlattı ama sen bunları bu şekilde anlattıysan bir kulağından girmiş birinden çıkmış.Bu yaştan sonra sana akıl vericek değiliz biraz dinle her gele kötü söz(karşı çıkma vb.) şeylerede linç deme.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
kardeşim o tableti zenginlikle alakası yok orta sınıf bir insan bile kenara 300 400 lira ayırabilir en kötü ikinci el alır ama asgari ücretle çalışan düşük sınıf insanlar ayı zar zor geçindiren bu insanlar bunlar varken orta sınıfların almasını bile doğru bulmuyorum ben
Haklısınız hocam. Ben herşeyi gördüm ama bizim kışın işler acayip duruyor ve bu yüzden hatta işlemci psu ve ekran kartını alamadım işler ilk baharda ve yazın oluyor sadece borç filan yani kolay değil birde bizim iş sermaya işi senetler geliyor zorlanıyoruz. Yani aileminde extra masrafı olmasını neden isteyeyim herkes burda beni çok zengin sanıyor ona üzülüyorum

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
sizde aynı şekilde ne yazıkki bencil bir düşünce yapısına sahipsiniz arkadaşın maddi durumunun orta seviye olduğunu anlıyabiliyoruz fakirlik içinde yaşadığını zannetmiyorum illaki vardır yoksada alabilecek durumu var kendisini acındırmasına ortak olmayın
Kendimi acındırmadın çok şükür çok iyide değilim çok kötüde lütfen kapansın konu aynı şeyleri 1000 defa yazdım

efay144

80+ Silver
Haklısınız hocam. Ben herşeyi gördüm ama bizim kışın işler acayip duruyor ve bu yüzden hatta işlemci psu ve ekran kartını alamadım işler ilk baharda ve yazın oluyor sadece borç filan yani kolay değil birde bizim iş sermaya işi senetler geliyor zorlanıyoruz. Yani aileminde extra masrafı olmasını neden isteyeyim herkes burda beni çok zengin sanıyor ona üzülüyorum
Ekstra masrafının olmasını istemiyorsun ama 15k sistem topluyorsun aynen kardeşim sen devam et.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ege Büyükoğlu
aga dün gece ben burayı salmıştım hala devam etmesi ne komik

Beratic

80+
Sizin beni zengin sanıp ihtiyacım olmadığını sandığınız için kendinize gmre haklı olduğunuzu biliyorum oyuzden gereksiz yere kızgın atmaya gerek yok
Hem neyden korkcam ki isterse beni 7milyar insan linçlesin
O zaman bize neyin ne olduğunu anlat. Allah biliyor Allah biliyor. O zaman buraya da söyle bura da bilsin linçlemesinler. Daha kendi mesajının arkasında duramıyorsun,konuyu değiştirmişsin. Ayrıca zengin olmayan biri ne olursa olsun Türkiye şartlarında 3070 ekran kartına sahip sistem TOP-LA-YA-MAZ.

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
kardeşim adamın ihtiyacı olmasa neden istesin ve devlet sadece maddi durumu düşük seviye olanlar için getirseydi alamaz istese bile devlet ihtiyacı olanlar için dağıtıyor maddi durumu düşük olanlar için değil

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Sizin gibi hayvanlar yüzünden gerçekten ihtiyacı olanlar alamıyor.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Ya birde düşük sınıflılar bile bizden daha kötüsü var diye almıyor bu ************* alıyor.
Offf salın beni küfürlerinizi içinden edin istediğini et Ben allahı bilirim allah beni sizin bilip bilmemeniz benim umrumda değil baybay

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,713
İsim
marilyn
Arkadaşlar Sizce meb güzel bir tablet vermiyormu çok iyi ve eskiden vestel gm lenovo nın 300 400tl lik tabletleri filan veriliyordu şimdi gerçekten beleş tab A7 verilmesi çok iyi tabletin özellikleri ise gayet güzel siz ne düşünüyorsunuz

(Linç yedik oyuzden konu düzenlendi)
ne tableti bizim elimize öyle bir şey gelmedi her sene dağıtıyorlar ama bi alamıyoruz nasıl oluyorsa :D

TeqoTK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Furkan
Benimde kuzenlerimin sadece 1 telefonu var ve dersleri aynı saatte olduğunda biri giremiyo ve başvurdular ama tablet gelmedi
Onlar dururken sen kardeşine mi istiyosun hassiyetsiz ********

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom