Neler Yeni

🚨 MEB: Okullarda telefon kullanılmasına karşı önlem alacağız!

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
bide akıllı tahta bakımı görevi vermişti hocalar kızlara bez veriliyordu ekranın silinmesi gün gün kız öğrenciye geçiyordu banada cihazın yazılımsal sağlığının görevi verilmişti 2 arkadaş
Çocuk işçilik geri dönmüş

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,143
İsim
Burak Karadağ
Sene 2010-2014 arasında biz lisede istediğimiz gibi kullanıyoduk yıl olmuş bilmem kaç hala telefon yasağı mı var
Dostum telefon yasağı koyup koymamak mühim değil. Asıl sorgulamamız gereken soru "Biz millet olarak disiplinli ve bilinçli hareket ediyor muyuz?" önlemler ve genel kurallar ise bu disiplinsizlikler yüzünden gelir. Bak Japonya gibi ülkelere. Zaten neyin yapılması gerektiğini ayırt edecek kadar beynin varsa önlem, kural vb işleri devreye sokmana gerek kalmaz. Onlar eğitimi kökten veriyorlar ve çok mantıkla yürüyorlar.

NightWish2434

80+ Silver
Çocuk işçilik geri dönmüş
:SD
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum telefon yasağı koyup koymamak mühim değil. Asıl sorgulamamız gereken soru "Biz millet olarak disiplinli ve bilinçli hareket ediyor muyuz?" önlemler bu yüzden gelir. Bak Japonya gibi ülkelere. Zaten neyin yapılması gerektiğini ayırt edecek kadar beynin varsa önlem, kural vb işleri devreye sokmana gerek kalmaz
YSS bile bizi eleştiriyo aga bee

Aykut D.

80+ Gold

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
Dostum telefon yasağı koyup koymamak mühim değil. Asıl sorgulamamız gereken soru "Biz millet olarak disiplinli ve bilinçli hareket ediyor muyuz?" önlemler bu yüzden gelir. Bak Japonya gibi ülkelere. Zaten neyin yapılması gerektiğini ayırt edecek kadar beynin varsa önlem, kural vb işleri devreye sokmana gerek kalmaz
yasak varsa o yasaklar çiğnenir. bu her yerde böyledir. askerde okulda evde farketmez. okulda telefon yasağının hiçbir anlamı yok

Senerr

80+ Bronze
bide akıllı tahta bakımı görevi vermişti hocalar kızlara bez veriliyordu ekranın silinmesi gün gün kız öğrenciye geçiyordu banada cihazın yazılımsal sağlığının görevi verilmişti 2 arkadaş
Hoca sendeki ışığı görmüş. Bu arada bizde hocaların geneli slayt çalıştırırken yanlış kısa yollara basıyordu o günün kahramanı ben oluyordum. Çüzümü exe'ye basmak. Bir de dosyalarını bulamayanlar vardı onu da ben çözüyordum. Bazen internet sorunu oluyordu oda bana baktı ama asla sorumluluk almadım hepsi gönül işi. Kısa süreliğine bir popülerleşiyorum sonra geçiyor.:cool:

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
O karşıdaki kişiye saygı duymaktan geçiyor hocam. Japon adam karşısındakine bakıyor, saygı duyulacak birisi, saygı duyuyor. Bizim öğretmenlerden çok üzgünüm ama cacığa hıyar olamazlar.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,871
İsim
Can BOZKURT
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğrencilerin okul içinde ve sınıflarda cep telefonu kullanmalarını engellemek için önlemler alacaklarını açıkladı. Ayrıca, yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerin geleneksel oyunlarla daha fazla etkileşimde bulunmalarını teşvik edeceklerini belirtti.

"SINIFLARDA CEP TELEFONU BULUNDURULMASI DOĞRU DEĞİL"​

Dijital bağımlılıkla mücadele kapsamında okullarda cep telefonu kullanımına ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Tekin, öğrencilerin derslerini aksatacak şekilde cep telefonu kullanmaları ve dijital cihazlarla sınıfa girilmemesi konusunda önlem alınacağını belirterek, "Ayrıca öğrencilerimizin okul dışında dijital ortamlarda zaman geçirmelerine neden olabilecek durumlardan ve ödev ya da benzeri bilgilendirmelerde sosyal medya uygulamalarının kullanılmasından kaçınmak için gerekli önlemleri alacağız. Dolayısıyla sınıflarda cep telefonlarının bulundurulması doğru değil" ifadelerini kullandı.

Alıntıyı görüntüle
Ne fark eder ki donuma saklıyorum elliyor yine bulamıyor

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Bu karar hakkında bir şey demiyorum ancak bu meb başkanı çok tehlikeli. umarım şeriata doğru adımlara gitmeyiz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,143
İsim
Burak Karadağ
yasak varsa o yasaklar çiğnenir. bu her yerde böyledir. askerde okulda evde farketmez. okulda telefon yasağının hiçbir anlamı yok
Doğru zaten kural koymana gerek yok. Doğru olanı yapan insan zaten kendince eğitimlidir. Geridekilerin ise keyiflerine kalmış durum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,092
Üyeler
164,959
Son üye
ygzergnr
Top Bottom