Neler Yeni

Mebin dağıttığı tablete oyun yükleme

seaque

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Emirhan H
MEB seni izliyor. Yaptığın hareketler rom değişse dahi izleniyor. Şimdi ben sana bir yöntem öneririm, yakalanırsın sorumlusu ben olurum, kalsın. Oyun oynamak istiyorsan yeni tablet alabilirsin. Alamayacaksan da maalesef oynamayacaksın.
ROM değişse dahi izleniyormuş :D Korkutma çabalarından başka bir şey değil. Yıllar boyu root atılmış MEB tableti kullanmış ve kullanmaya devam eden biri olarak söylüyorum. Root atıyorsunuz, 3C Toolbox ile özel DNS ekliyorsunuz ve rahatlıkla kullanıyorsunuz. Bu tabletler derste falan bir işe yaramıyordu, şimdi online derslerde katılmaya yarar. Birkaç yıl sonra MEB vazgeçip ROMları kendisi attı zaten, hala kullanan varsa rahatlıkla kullansın diye. Ama ben aldıktan 2 hafta sonra rootlayıp istediğimi yapmaya başlamıştım.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
ROM değişse dahi izleniyormuş :D Korkutma çabalarından başka bir şey değil. Yıllar boyu root atılmış MEB tableti kullanmış ve kullanmaya devam eden biri olarak söylüyorum. Root atıyorsunuz, 3C Toolbox ile özel DNS ekliyorsunuz ve rahatlıkla kullanıyorsunuz. Bu tabletler derste falan bir işe yaramıyordu, şimdi online derslerde katılmaya yarar. Birkaç yıl sonra MEB vazgeçip ROMları kendisi attı zaten, hala kullanan varsa rahatlıkla kullansın diye. Ama ben aldıktan 2 hafta sonra rootlayıp istediğimi yapmaya başlamıştım.
Denedim. Rom ile alakalı bir durum yok, ağ ayarlarını değiştirmek gerekiyor. Dediğim gibi önermedim bir şey olursa uğraşmamak için.

Hikmet44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ulaş Hikmet Akça
peki beni takıcak kadar değerli görmüyorsan neden tkaıyorsun
çünkü biliyorsun kaldıramıyorsun
lütfen takma beni ve büyüklük sende kalsın
bb
Hani daha cevap yazmıyacaktın😚😉
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sağolda valla bir şey anlamadım daha iyi anlatabileceğin yerden yazarsan sevinirim.🤗

seaque

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Emirhan H

Sağolda valla bir şey anlamadım daha iyi anlatabileceğin yerden yazarsan sevinirim.🤗
Benimki E-TAB 5 modeliydi. TWRP yükledim tablete. Rootlamış oldum böylelikle. Araştırırsan bir sürü eski gönderi bulursun 2016 civarlarından. Sonra MEB uygulamalarını sildim ve 3C Toolbox Pro uygulamasından Ağ Ayarı yaparak DNS değiştim, DNS değişince de MEB engelleri kalkmış oldu. Yıllardır öyle kullanıyorum ROM atmakla uğraşmadım hepsinde sorun çıkıyor, gerçi stock romu da çok sağlam değil ama idare ediyor sonuç olarak.

Hikmet44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ulaş Hikmet Akça
Benimki E-TAB 5 modeliydi. TWRP yükledim tablete. Rootlamış oldum böylelikle. Araştırırsan bir sürü eski gönderi bulursun 2016 civarlarından. Sonra MEB uygulamalarını sildim ve 3C Toolbox Pro uygulamasından Ağ Ayarı yaparak DNS değiştim, DNS değişince de MEB engelleri kalkmış oldu. Yıllardır öyle kullanıyorum ROM atmakla uğraşmadım hepsinde sorun çıkıyor, gerçi stock romu da çok sağlam değil ama idare ediyor sonuç olarak.
deneyeceğim umarım olur

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

aklıma hugolanın heyt yakaladım seni kaç para aldın sahnesi geldi :)
sadasdasdsadasdas
neyse kavga etmenibn anlamı yok
kavga kaybettirir bence dost olalım

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
E tab 5 desteklenmiyor ki, ona istediğini yaparsın zaten. Yeni olan tabletlerde koruma var, kaldırılır mı kaldırılır, asıl sorun yakalanıp yakalanmamak.

Hikmet44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ulaş Hikmet Akça
aklıma hugolanın heyt yakaladım seni kaç para aldın sahnesi geldi :)
sadasdasdsadasdas
neyse kavga etmenibn anlamı yok
kavga kaybettirir bence dost olalım
Bencede aklıma geldi ama dalga geçersin diye söylemek istemedim
Özür dilerim kaba laflarım için

seaque

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Emirhan H
E tab 5 desteklenmiyor ki, ona istediğini yaparsın zaten. Yeni olan tabletlerde koruma var, kaldırılır mı kaldırılır, asıl sorun yakalanıp yakalanmamak.
Benimkinde de koruma vardı. Kullanıcı adı ve şifre istiyordu tableti açmadan.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Benimkinde de koruma vardı. Kullanıcı adı ve şifre istiyordu tableti açmadan.
O korumadan bahsetmiyorum, ağ hareketlerin izleniyor, hatta stock yazılım varken bildirim penceresinde "bağlantınız izleniyor" diye bir uyarı vardır. Şuan stock olsa dahi o uyarı gözükmez ama konuda yeni ve destek verilen bir cihazdan bahsediyoruz.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bencede aklıma geldi ama dalga geçersin diye söylemek istemedim
Özür dilerim kaba laflarım için
işte bizi bu bitirdi kabul edememek
kabul etsek hepimiz hatalarımızı dost olcaz
nolcak kanka insnaız allahın bir kuluyuz işte
ben deözür dilerim

Chrollo04

80+ Bronze
root at 2 tablete attım birine 4 kez diğerine 2 kez attım hiçbir şey yapmıyolar tabi bu tabletler 2013de falan verilmişti yenilerini bilmiyorum

KinTg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emir
Arkadaşlar meb bana aidata alim 10 tablet verdi, ben buna oyun yüklemek istiyorum.Biosdan sıfırlama yapılmıyor sim kart yerini yapıştırmışlar.Nasıl yükleyebilirim ve karşı tarafın haberi olmadan?
Güncelleme programı yükle Google'dan gunceleme gösterecek direk atio android 10 a her şey gelio

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,622
Üyeler
161,102
Son üye
lGeneralWTl
Top Bottom