Neler Yeni

Mebin dağıttığı tablete oyun yükleme

Hikmet44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ulaş Hikmet Akça
Tabletin modeline bağlı olarak bakanlığın sitesinde orijinal ROM'u da veriliyor diye biliyorum. Onu kurmayı deneyebilirsiniz ama doğru kuramazsanız tablet kullanılmaz hale gelebilir.
Biliyorum o yöntemi ama işte sıkıntılı...

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Arkadaşlar meb bana aidata alim 10 tablet verdi, ben buna oyun yüklemek istiyorum.Biosdan sıfırlama yapılmıyor sim kart yerini yapıştırmışlar.Nasıl yükleyebilirim ve karşı tarafın haberi olmadan?
Baştan yani saf andiroid bulup
Odin ile yükleme yapmanız gerekmekte

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Tablete boot menüden başka yazılım yüklersen takip edemezler.

Hikmet44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ulaş Hikmet Akça
Baştan yani saf andiroid bulup
Odin ile yükleme yapmanız gerekmekte
O zaman bu iş yaş
Peki sadece günde 1 saat oynayıp sonra silsem her gün böyle üşenmeden yapsam nolur🤔

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Arkadaşlar meb bana aidata alim 10 tablet verdi, ben buna oyun yüklemek istiyorum.Biosdan sıfırlama yapılmıyor sim kart yerini yapıştırmışlar.Nasıl yükleyebilirim ve karşı tarafın haberi olmadan?
root atacaksan en az 2 3 yıl geçsin bence okadar zaman geçtikten sonra tabletlere pek bakmıyorlar ama genede root atmanı tevsiye etmem sonra burada bize kızarsın haklı olaraktan o yüzden ya yeni telefon tablet falan al yada oynama

Hikmet44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ulaş Hikmet Akça
Tablete boot menüden başka yazılım yüklersen takip edemezler.
O işlerden anlamam ya bilsem yaparımda
Mesaj otomatik birleştirildi:

root atacaksan en az 2 3 yıl geçsin bence okadar zaman geçtikten sonra tabletlere pek bakmıyorlar ama genede root atmanı tevsiye etmem sonra burada bize kızarsın haklı olaraktan o yüzden ya yeni telefon tablet falan al yada oynama
Size neden kızayım yaşım o kadarda küçük değil kızmam ben ama bilerek yapılırsa o başka

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Evren avcı
oyun oynayacaksan ihtiyacı olan birine ver.

aLoNeDarK33

80+ Bronze
O işlerden anlamam ya bilsem yaparımda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Size neden kızayım yaşım o kadarda küçük değil kızmam ben ama bilerek yapılırsa o başka
şimdi gelsen ve bana root at dediniz bende attım ve ceza aldım desen bu durumda suç bizim olur ve kızmayada hakkın var ondan biz burda ne dersek suç bizimdir o yüzden root atma çünkü kos koca meb dağıttığı tabletleri takip etmesini iyi bilir ve o tabletler devlete zimmetli yani başlarına bişey gelse hesabı sana sorulur

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Evren avcı
apk indir. indiremezsen flash bellek ile atarsın.

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
Eğitim için değilmi o tabletler :D

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Evren avcı
takip etme şeyi yok arkadaşlar ben kuzenin pcsinden oyunlar oynadım hiçbirşey olmadı. (mebin verdiği pc)

Top Bottom