Alırlar iadeBence de yok öyle olsa iade hakkı tanımazlar
Alırlar iadeBence de yok öyle olsa iade hakkı tanımazlar
İnşallah alırlar çünkü hazır bilgisayar almışken beni 10 sene götürmesini istiyorum o yüzden model yükselteceğimAlırlar iade
Maalesef bende takıntı var jelatin sticker mutlaka sökerimİade almazlar. Çünkü eğer alırlarsa başkasına satamazlar. Şahsen bana gelse stickersiz ürün ben iade ederdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam sizde niye çıkarttınız ki ben monitörümün arkasındaki jelatini sökmedim temiz kalsın satarım ileride belki diye
Maalesef bende takıntı var jelatin sticker mutlaka sökerim
Yasanın en önemli kısmı ve bizi ilgilendiren kısmı 1 Ekimde yürürlüğe girdi.2024e ertelendi o yasa
neden çıkardın anlamadım en nefret ettiğim şey onun sökülmesi bir arkadaşım denemişti sökmeyi. oyun oynarken eline bir süreliğine veda etmek zorunda kalmıştıŞu 3 sticker ı söktüm şuanki aklım olsa sökmezdim inşallah iade alırlar
Alıntıyı görüntüle
Hocam ben uçlu kalemdeki stickeri bile çikartirim ilk iş
1 Ekim de Resmi gazete yayınlanan kanunda bir yanlışlık var o zaman siz yok diyorsanız doğrudur.Öyle bişe yok
Resmi gazetede yürürlüğe girdiğine dair link var mı?Yasanın en önemli kısmı ve bizi ilgilendiren kısmı 1 Ekimde yürürlüğe girdi.
Alıntıyı görüntüle
Ben de anlamadım inşallah iade konusunda sıkıntı yaratmazBende çıkartıyorum stickerları ne bu sticker sevdası
Hiç dayanamam ben de hemen çıkartırım ama şuan içime kuşku oturdu ya iade almazlarda diyeneden çıkardın anlamadım en nefret ettiğim şey onun sökülmesi bir arkadaşım denemişti sökmeyi. oyun oynarken eline bir süreliğine veda etmek zorunda kalmıştı
almazlar hocam tekrar satılabilirliği bozuluyor çünküBen de anlamadım inşallah iade konusunda sıkıntı yaratmaz
Hiç dayanamam ben de hemen çıkartırım ama şuan içime kuşku oturdu ya iade almazlarda diye
Hocam bazı kişilerin sticker değil de jelatinini sökmüş ve iade almışlar ama tabi bende ne olur bilmiyorum genelde şansım yaver gitmezalmazlar hocam tekrar satılabilirliği bozuluyor çünkü