Neler Yeni

🔥Mediamarkt Outlet Fırsatları🔥

NovaEXXO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Burak Perçem
Aldığı ürünler ulaşanlar var mı nasıl ne var ne yok temiz mi ürünler
razer deathadder v3 pro mouse'u şimdi aldım hocam. bu bildiğin sıfır. jelatini duruyor. ürün kutusu açılmıştır yazıyordu bende zaten. aşırı memnun kaldım. keşke daha fazla şey alsam diyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Furkan Sünney
3 farklı cihaz 3 farklı internet 3 farklı lokasyondan denememe rağmen sepette indirim olmuyor, olan varsa bi bakabilir mi a54 ve s21 fe lerin fiyatları ne kadar ? + mağazadan gidip satın alabiliyor muyuz ?

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
Metehan
Kablosuz oyuncu kulaklığı indirimi bulan varsa link paylaşabilirse sevinirim .

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Alperen Çetin
3 farklı cihaz 3 farklı internet 3 farklı lokasyondan denememe rağmen sepette indirim olmuyor, olan varsa bi bakabilir mi a54 ve s21 fe lerin fiyatları ne kadar ? + mağazadan gidip satın alabiliyor muyuz ?
Kampanya bitti hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Furkan Sünney

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Alperen Çetin

Emsal

80+ Silver
razer deathadder v3 pro mouse'u şimdi aldım hocam. bu bildiğin sıfır. jelatini duruyor. ürün kutusu açılmıştır yazıyordu bende zaten. aşırı memnun kaldım. keşke daha fazla şey alsam diyorum.
Çok iyi indirimlerdi bildiğin vurgun hatta hocam
Hayırlı olsun tekrardan inşaallah güzel günlerde kullanın
Ben ürünlerin konularını açıyordum 2 gündür her şeyi bilen bazı arkadaşlar bu çizik kullanılmış vs diye milleti soğuttu demek kimin nasibiyse o alcak onlar kendileri mahrum kaldı

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Alperen Çetin
Çok iyi indirimlerdi bildiğin vurgun hatta hocam
Hayırlı olsun tekrardan inşaallah güzel günlerde kullanın
Ben ürünlerin konularını açıyordum 2 gündür her şeyi bilen bazı arkadaşlar bu çizik kullanılmış vs diye milleti soğuttu demek kimin nasibiyse o alcak onlar kendileri mahrum kaldı
Yapacak bişey yok hocam bilgisi olmadan konuşma hastalığı çok maalesef bizde, çok efsane fiyatlı şeyler de kaçtı, keşke denk getirdiğim bütün avantajlı ürünleri alsaydım diyorum

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
John Smith
G735 AURORA almıştım bugün geldi, kutu hasarlı demişlerdi ama kutu sağlam, içeriği vs sıfır gibi ama kullanıp kullanmamakta kararsızım. İade edicem galiba...

Emsal

80+ Silver
Yapacak bişey yok hocam bilgisi olmadan konuşma hastalığı çok maalesef bizde, çok efsane fiyatlı şeyler de kaçtı, keşke denk getirdiğim bütün avantajlı ürünleri alsaydım diyorum
Aslında sen buraya konusunu açmasaydın hocam istediğin her şeyi alırdın :) Zannımca sen konuyu açtıktan sonra alınmaya başlandı çoğu şey
Allah kabul etsin birilerine faydan dokundu , biraz bencil davransan al-sat bile yapabilirdin

Ben de bi tek huawei laptop kaçırdığıma üzüldüm ilk geceymiş heralde hemen kapılmış sıfırı şu an en az 16.000 orda 8700 dü sanki
Bi şey de almadım :) ufak bir tane ev eşyası sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

G735 AURORA almıştım bugün geldi, kutu hasarlı demişlerdi ama kutu sağlam, içeriği vs sıfır gibi ama kullanıp kullanmamakta kararsızım. İade edicem galiba...
İade etme bence hocam konusunu aç 14 gün içinde satabilirsen sat yoksa iade edersin

Belki isteyen olur fiyatı artmasın

@overkill hocam sizin kahve makinesi sağlam geldi mi

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Alperen Çetin
Aslında sen buraya konusunu açmasaydın hocam istediğin her şeyi alırdın :) Zannımca sen konuyu açtıktan sonra alınmaya başlandı çoğu şey
Allah kabul etsin birilerine faydan dokundu , biraz bencil davransan al-sat bile yapabilirdin

Ben de bi tek huawei laptop kaçırdığıma üzüldüm ilk geceymiş heralde hemen kapılmış sıfırı şu an en az 16.000 orda 8700 dü sanki

İade etme bence hocam konusunu aç 14 gün içinde satabilirsen sat yoksa iade edersin

@overkill
[/QUOTE]
[QUOTE="Emsal, post: 7872323, member: 24587"]

[automerge]1701793520[/automerge]

[automerge]1701793558[/automerge]
[automerge]1701793614[/automerge]
[USER=96155]@overkill
hocam sizin kahve makinesi sağlam geldi mi
birilerine faydamız dokunduysa ne mutlu. Evet o huawei laptop 8700 e satıldı hemde ilk zamanlar bikaç tane daha vardı, sağlık olsun umarım ilerde yine böyle bir fırsat gelir. Benim aklım hala 4060 lı victusta kaldı 😄

Kaça almıştınız, şu an en uygun 6400 e var

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
John Smith

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Alperen Çetin
İade etmeyin hocam kullanın işte yarı yarıya almışsınız. İlla iade etmeyi düşünüyorsanız forumdan birine aldığınız fiyata verin bence, sıfır ürün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,493
Üyeler
164,852
Son üye
DorukGkcoglu
Top Bottom