Neler Yeni

Mediamarkt sitesi güvenilir mi?

Wentra

80+
Merhaba mouse almayı düşünüyorum ancak her yerde bütçemi aşıyor tek mediamarkt sitesinde çok ucuz mediamarkt e her ne kadar mağaza olarak güvensemde internet sitesi olarak biraz kuşkulanıyorum aşşağıya mediamark deki ve diğer platformarldaki fiyatını bırakıyorum siz ne dersiniz?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,246
İsim
Emir
Sorun olmaz fakat ajazz 159 pro neden almıyorsunuz?

pcmasterrace

80+ Bronze
piyasada daha iyi sensör yok kanka attığın razerdan daha iyi sorun yaşamazsın ayrıca millet çalışan mouse un tam parasını geri aldı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca bu ondan daha iyi diye biliyorum.
hayır değil. 8k hz yenileme hızı var bunun ayrıca paw3395

Wentra

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
piyasada daha iyi sensör yok kanka attığın razerdan daha iyi sorun yaşamazsın ayrıca millet çalışan mouse un tam parasını geri aldı

Yani hocam tesllimatı hem geç olur hem de yani bşr şey olduğunda çok uğraşmak istemiyorum

Yurt dışı alımı hiç yapmadım daha önce gümrük tarzı bir sorun yaşamam herhalde.

pcmasterrace

80+ Bronze
Yani hocam tesllimatı hem geç olur hem de yani bşr şey olduğunda çok uğraşmak istemiyorum
hocam arada uçurum var ve yarı yarıyadan daha ucuz. bence burada ajazz tercih etmemek aptallık gibi olur. hadi kablosuz razer alacak olsan belki anlayabilirim azıcık ama..

Yurt dışı alımı hiç yapmadım daha önce gümrük tarzı bir sorun yaşamam herhalde.
yaşamazsın ayda 5 paket hakkın var hiç yapmadıysan daha hakkın var

Wentra

80+
hocam arada uçurum var ve yarı yarıyadan daha ucuz. bence burada ajazz tercih etmemek aptallık gibi olur. hadi kablosuz razer alacak olsan belki anlayabilirim azıcık ama..

yaşamazsın ayda 5 paket hakkın var hiç yapmadıysan daha hakkın var
Kablosuz zaten.

Wentra

80+
pil takman gerekiyor diye biliyorum bataryalı anlamında demiştim

switch ve sensör olarak ajazz daha iyiyken razera bu parayı vermek bilemedim
Hocam diyorsunuz bir sorun yaşamam yani ve bu daha iyi gerçekten fiyatta uçurum var belki sizin attığınızı alabilirim ama bana güven gerekiyor daha önce hiç yurt dışı alışverişi yapmadım.

pcmasterrace

80+ Bronze
Hocam diyorsunuz bir sorun yaşamam yani ve bu daha iyi gerçekten fiyatta uçurum var belki sizin attığınızı alabilirim ama bana güven gerekiyor daha önce hiç yurt dışı alışverişi yapmadım.
hocam tüm forum aldı bende dahil şuan elimde 10 gündür her türlü rekabetçi oyunu oynadım pataklıyor razerı

Top Bottom