- En İyi Cevap
- 11
Dahası
alınır mı? beyler çok kötü diyorlar 2k fiyata değermi
Alınmaz 1 yıl sonra kafayı yersin şahsen ben deneyimledim
Mediatek Helio g90 ise alınır yani redmi note8 pro
Peki max 2k ya telefon öneriniz varmıdır işlemcisi daha iyi olan bir telefon minimum 3 4gb ramı olursa iyi olur2 k ya bence değmez
Redmi Note 8 Pro al mis gibi telefon ben gayet memnunum ikinci elde 1870 liraya var.Peki max 2k ya telefon öneriniz varmıdır işlemcisi daha iyi olan bir telefon minimum 3 4gb ramı olursa iyi olur
bende mi 8 lite var memnunum 6 gb ram 128 gb hafızalı versiyonu kullanıyorum.Peki max 2k ya telefon öneriniz varmıdır işlemcisi daha iyi olan bir telefon minimum 3 4gb ramı olursa iyi olur
İkinci el olmaz 0 almayı düşünüyorumRedmi Note 8 Pro al mis gibi telefon ben gayet memnunum ikinci elde 1870 liraya var.
Note8 p smart 2019 başka yok telefon kalmadı zaten 2k altınaPeki max 2k ya telefon öneriniz varmıdır işlemcisi daha iyi olan bir telefon minimum 3 4gb ramı olursa iyi olur
2.8k?bende mi 8 lite var memnunum 6 gb RAM 128 gb hafızalı versiyonu kullanıyorum.
Onlarda 2k altı değil zatenNote8 p smart 2019 başka yok telefon kalmadı zaten 2k altına
Ben zamanında 2200 e almıştım ne ara o fiyatlara çıkmış2.8k?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onlarda 2k altı değil zaten
İkinci el demişim pardon sahibinden.com da sıfırları 1870 liraya var adına faturalı oluyorİkinci el olmaz 0 almayı düşünüyorum
https://www.senkar.net//xiaomi-redm...j1w3dDoslB5w7h7iEaoOZ1hKLytmBmyoaAluKEALw_wcB neden bu kadar ucuz anlamadım ama bakılabilir.Peki max 2k ya telefon öneriniz varmıdır işlemcisi daha iyi olan bir telefon minimum 3 4gb ramı olursa iyi olur