Yardım Medium Mouse Pad Yeterli mi ?

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
714
Yeterli ama pahalı. Süper kalitede olmasına gerek yok ne olacak oto aim mi atıcan.

Bende var bi tane siyah mousepad markası belirsiz böyle mavi detaylar var sol altta mavi renkte XS yazıyor. Bir çok kişide görmüştüm. Ben almadım birisi vermişti. 2 yıllık ama sapasağlam malzemesi hala sıkıntısız.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir fikrim yok maalesef .

kanka kullanıyorum bundan aşırı derecede toz tutuyor evin tozlu falansa yani toz gelen biyerse önermem bide büyük tarzda mouse padlar kullanırsan bunu öneririm bunuda kullanıyorum gayet güzel mouse kayması vs. ama baya büyük masanın boyutu yeterli ise öneririm farklı modelleri var

aa buldum X8 yazıyormuş. https://www.comsis.com.tr/index.php...y-fm-g3265k-kablolu-oyun-mouse-mouse-pad.html bu linkteki 3. resim mi ne o mousepadden var. Renkleri gitmiş ama sağlam kayıyor. Yani mousepad şans işi biraz.
Link bozuk çıktı
1602752995957.png

Güzel bence.

yani qck yerine bunu alsam daha mı iyi

monster ı
Kullanan varsa sor ya da yorumlara bak. Bi sorun çıkartmaz ben frisby kullanıyormuşum ;D memnunum

Bunu almayı düşünüyorum
Yeterli ben Large aldim 1 hafta önce büyük geldi baya bana alırsan mouse pad köselerini cekip atar misin kendiminkiyle karşilaştiricam benim edge değil

Geri