Neler Yeni

Mehmet şimsek'in geçmişi nasıldı

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
2003lü 2005li arkadaşlar mehmet şimşeğin dönemini hatırlamıyor sanırım :D benim güvenim tam, pazartesiden itibaren piyasa rahatlayacaktır ve yıl sonunda göreceğiz ki her yılbaşı patlayan dolar bu sefer düşecek düşmeye devam edecek inşallah öngörüm böyle

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
2003lü 2005li arkadaşlar mehmet şimşeğin dönemini hatırlamıyor sanırım :D benim güvenim tam, pazartesiden itibaren piyasa rahatlayacaktır ve yıl sonunda göreceğiz ki her yılbaşı patlayan dolar bu sefer düşecek düşmeye devam edecek inşallah öngörüm böyle
Bende oyle dusunuyorum ama olurda emirlerle görev yaparsa yine aynı devam edecek gibi

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Bende oyle dusunuyorum ama olurda emirlerle görev yaparsa yine aynı devam edecek gibi
tam yetki verilecek deniyor. tam yetki verildikten sonra kimse tutamaz o bakanlığı ayrıca bu adam görevi bıraktığında asgari ücret 500 dolara denk geliyordu ve yine aynı adamların emriyle çalışıyordu. tek farkı artık tek adam var. ki o zamanda tek adam gibi yönetiliyordu

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Evren avcı
2004lü olarak o zamanları hatırlarım. 1 TL'ye tost+meyve suyu gömerdik. 100-130tl arasına market arabası full dolar üstüne elimizde eşya taşırdık. 20-30k arasına kaliteli arabalar alabilirdin. biz ford fusion almıştık. BBabamın en uzun araba değiştirdiği zamanlardı. ev fiyatlarını bilmiyom. not:babam o zamanlar yaklaşık 2-3asgari ücret alıyordu. maaşı euro olarak yatardı. şuan emekli zaten 5-6 yıl önce çalıştığı şirket çekildi. eğer rte adamı bağımsız bırakırsa çok güzel işler yapacağına eminim.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bizi ilgilendiren tek şey herhalde hazine ve maliye bakanlığı olmuştur diye düşünüyorum Mehmet Şimşek diye biri gelmiş daha önceden de varmış ama eski yıllarda bu adam nebatiden iyi mi sizce
Annemle de konuşuyorduk ve sanırsam yeni bakan pek işine birilerini karıştıracak birine benzemiyor bakıp göreceğiz inşallah bir iyi değişim görürüz şuan iyi kötü demek istemiyorum ama tek bir isteğim var RTE gerçekten çok fazla konuma etki ediyor ve bir insan bu kadar konumda iyi olamaz . Bağımsızlaştırılmalı bir çok yer
Yeni bakan için tek bir sözüm olacak ama nebati'den daha iyi duruyor.

3.George

80+ Bronze
2009-2015 arası Maliye bakanlığındaydı. Erdoğan hazineye müdahale ediyor, faizi düşürüyor, müdahale etmeyede devam edeceğini söylüyor, kim gelirse gelsin saraydan emir geliyorsa onu yapmak zorunda yoksa görevden alınır.
Tam yetkili maliye bakanı oldu. Diğer türlü bakan olmayı reddediyor deniyordu kulislerde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,680
Üyeler
166,058
Son üye
torom
Top Bottom