Neler Yeni

Mehmet şimsek'in geçmişi nasıldı

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Suleyman KURT
Mehmet Şimşek yabancı yatırımcının sevdıgı ve güven duyduğu ayrıca faiz politikasını seven bırısı kendısının bulunduğu dönemde büyük ekonomik atılımlar yapıldı,kendısının gelmesını ben doğru buluyorum ve enstrümanı bayağı geniş,bunun dışında Türk varlık fonunun kurulmasına müteakip kendisinin gelmesi şartlar düzgün seyrederse beş yıl ıcınde çok güzel gelısmelere açığız bunun dışında sunuda ekleyeyım,eğer bır ülkede faız enflasyonun uzerınde yada ıkı katı değilse o ülkede faızın dusmesınınde artmasında bır onemı yok.dıleyen arastırabılır ama bence çok ıyı ısler basarabılıcek potansıyele sahip bırısı.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,756
İsim
Oğuz

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Mehmet Şimşek diye biri maliye bakanlığına gelmedi hala Erdoğan yönetiyor. En iyi ekonomist gelse de faiz aşağı dolar euro yukarı olacak maalesef bu ucube hükümet sistemini bizim halkımız seçti iki dakika olacaklara bakmayıp evete basan muhalifler gördüm maalesef olacakları biz belirledik...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan en donanımlı kişilerden biri. Gerçekten işine karışılmazsa olumlu sonuçlar görebiliriz.
Umarım. İşine karışılmazsa tadından yenmez gibi.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,682
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Zamanında ekonomi iyiydi eğer şartlarına karşı çıkılmazsa dolarda bir miktar düşme bekliyorum zira faizleri yükselteceği yönünde şartı var adama karismazlarsa bişeyler olabilir

Son düzenleme:
Top Bottom