Bende ülkemizi hafife almıyorum ama eğer bkr savaş çıkacaksa o savaşı biz başlatmamalıyız. Biliyorsun dış ilişkilerimiz gerçekten çok kötü.Orası Öyle Tabi Dostum, Rabbım Kimseye Göstermesin Tabi Şöyle bir şey Var Birde Yanlış Bilmiyorsam Eğer Ya 1923 Yada 1924 Yılları Yunanistan İle Lozan Anlaşılma Yapılıp Savaşa Son Verilmişti Rabbım Göstermesin Eğer Savaş Çıkarsa , Anlaşmayı İlk Kurşunu Sıkan Bozmuş Olacak Bu Da Sıkıntı Yani Birde Türkiye'nin Arkasında Ülkeler' De Var Bizi De Hafife Alinmiyacak Bir Ülkeyiz..
Konu zaten muhtemel savaşla ilgili. Ya 40 yıldır PKK maskesi altında savaştığımız ABD-AB yada Yunanistada 16 üs kurup bize savaş hazırlığı yapan ABD-AB ile ilgili. Operasyon kiti doktorlar içinmi yapıldıArkadaşlar bir şey Soracam Yanlış Anlamayın Beni , " Operasyon Kiti " Paylaşım Yaptım Ne Ara Biz Savaş Konusuna Geldik
Yok Dostum , Bir Arkadaşımız " 3. Dünya Savaşı " Başlıyor Dedi Ordan Biri Yunanistan Dedi Sonra Konu Buralara Kadar GeldiKonu zaten muhtemel savaşla ilgili. Ya 40 yıldır PKK maskasi altında savaştığımız ABD-AB yada bize savaş hazırlığı yapan ABD-AB ile ilgili. Operasyon kitini mütahitlermi kullanacak
Siyaset Yapmayı Sevem Lakın Yunanistan Dedim Yer '' 3+1 Oda Gibi Bir Yer '' Sorun Yok Gelsinler Yaa. Biz 15 Temmuz ' da Papuç Birakmamışız Yunanistan Kim?
Arkadaşlar bir şey Soracam Yanlış Anlamayın Beni , " Operasyon Kiti " Paylaşım Yaptım Ne Ara Biz Savaş Konusuna Geldik
Neden her kelimenin baş harfi büyük?Orası Öyle Tabi Dostum, Rabbım Kimseye Göstermesin Tabi Şöyle bir şey Var Birde Yanlış Bilmiyorsam Eğer Ya 1923 Yada 1924 Yılları Yunanistan İle Lozan Anlaşılma Yapılıp Savaşa Son Verilmişti Rabbım Göstermesin Eğer Savaş Çıkarsa , Anlaşmayı İlk Kurşunu Sıkan Bozmuş Olacak Bu Da Sıkıntı Yani Birde Türkiye'nin Arkasında Ülkeler' De Var Bizi De Hafife Alinmiyacak Bir Ülkeyiz..
Ben foruma her gün 2-3 kere giriyorum şimdi yazayım dedim sen bütün gün forumda mısın dostumAlışkanlık Dostum