Neler Yeni

Mehmetçik’e yeni güç geliyor: Askeri Taktik Operasyon Kiti

İceWolf

80+ Silver
Amerika kara ordusunun büyük kısmını Yunanistana getirmişken bizimde buna hazır olmamız lazım. ABD 100 milyar Dolar üstünde bir masrafı oyun olsun diye yapıyor zannedenler neyin kafasında anlamak çok zor."Yunanistan bizemi saldırcak" diyenler ya salaktır yada 5. kol faaliyeti yürütenlerdir. Malum 1942 de 5.000.000 ermeni-yahudinin kimlikleri değiştirilmiş ve şuan ise 30.000.000 nıufusa ulaşmış, gizli kimlikle yaşamaktadırlar bu ülkede.

Karl Dönitz

80+ Bronze
Orası Öyle Tabi Dostum, Rabbım Kimseye Göstermesin Tabi Şöyle bir şey Var Birde Yanlış Bilmiyorsam Eğer Ya 1923 Yada 1924 Yılları Yunanistan İle Lozan Anlaşılma Yapılıp Savaşa Son Verilmişti Rabbım Göstermesin Eğer Savaş Çıkarsa , Anlaşmayı İlk Kurşunu Sıkan Bozmuş Olacak Bu Da Sıkıntı Yani Birde Türkiye'nin Arkasında Ülkeler' De Var Bizi De Hafife Alinmiyacak Bir Ülkeyiz..
Bende ülkemizi hafife almıyorum ama eğer bkr savaş çıkacaksa o savaşı biz başlatmamalıyız. Biliyorsun dış ilişkilerimiz gerçekten çok kötü.

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
Arkadaşlar bir şey Soracam Yanlış Anlamayın Beni , " Operasyon Kiti " Paylaşım Yaptım Ne Ara Biz Savaş Konusuna Geldik 😁😂

İceWolf

80+ Silver
Arkadaşlar bir şey Soracam Yanlış Anlamayın Beni , " Operasyon Kiti " Paylaşım Yaptım Ne Ara Biz Savaş Konusuna Geldik 😁😂
Konu zaten muhtemel savaşla ilgili. Ya 40 yıldır PKK maskesi altında savaştığımız ABD-AB yada Yunanistada 16 üs kurup bize savaş hazırlığı yapan ABD-AB ile ilgili. Operasyon kiti doktorlar içinmi yapıldı :)

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
Konu zaten muhtemel savaşla ilgili. Ya 40 yıldır PKK maskasi altında savaştığımız ABD-AB yada bize savaş hazırlığı yapan ABD-AB ile ilgili. Operasyon kitini mütahitlermi kullanacak :)
Yok Dostum , Bir Arkadaşımız " 3. Dünya Savaşı " Başlıyor Dedi Ordan Biri Yunanistan Dedi Sonra Konu Buralara Kadar Geldi :)

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Orası Öyle Tabi Dostum, Rabbım Kimseye Göstermesin Tabi Şöyle bir şey Var Birde Yanlış Bilmiyorsam Eğer Ya 1923 Yada 1924 Yılları Yunanistan İle Lozan Anlaşılma Yapılıp Savaşa Son Verilmişti Rabbım Göstermesin Eğer Savaş Çıkarsa , Anlaşmayı İlk Kurşunu Sıkan Bozmuş Olacak Bu Da Sıkıntı Yani Birde Türkiye'nin Arkasında Ülkeler' De Var Bizi De Hafife Alinmiyacak Bir Ülkeyiz..
Neden her kelimenin baş harfi büyük?

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave