- Konu Sahibi Konu Sahibi
İncelemesini izledim abartilacak bi seyi yok neden boyle abarttiniz anlamadim siz de var galibaGörünüşü değil işlevi önemli ama sen bilirsin![]()
İncelemesini izledim abartilacak bi seyi yok neden boyle abarttiniz anlamadim siz de var galibaGörünüşü değil işlevi önemli ama sen bilirsin![]()
Gamepower luna alıp 2 sene sonra kulaklığın sağından ses gelmiyor diye konu açacağın için hs35 öneriyoruz.Ama IşıQlı MışıKlı.İncelemesini izledim abartilacak bi seyi yok neden boyle abarttiniz anlamadim siz de var galiba
2yıl gayet yeterli + hs35 de 7.1 yok+ rgb hastasi bi adamim rgb klavyeler moda degilken kendi klavyemi kendim rgb aydinlatma ekledim bilmeden yargilayin dalga gecin. Kulaklik hakkinda bilgim olmadigi icin sordum cs oynuyacagim cogunlukla ses kasmam lazim 7.1 cok onemli o yuzden hs35 almadim ve tasarimini begenmedim incelemelere baktigimda mikrofonu iyi degildi zaten overrated kulaklikGamepower luna alıp 2 sene sonra kulaklığın sağından ses gelmiyor diye konu açacağın için hs35 öneriyoruz.Ama IşıQlı MışıKlı.