E Enesbey39 80+ Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 80 Dahası Reaksiyon skoru 16 İsim Enes Gezicioğlu 23 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 stiga05fx yazmış: Dareu ek75 güzel bilek desteği biraz gereksiz heves bence bende almıştım sevmedim logitech g213 vardı Devamı için tıklayın... Dediğim fiyatta sessiz mekanik var mı peki güzel bilek desteği olmasada olur ?
stiga05fx yazmış: Dareu ek75 güzel bilek desteği biraz gereksiz heves bence bende almıştım sevmedim logitech g213 vardı Devamı için tıklayın... Dediğim fiyatta sessiz mekanik var mı peki güzel bilek desteği olmasada olur ?
T Teykage 80+ Silver Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 2,923 Dahası Reaksiyon skoru 1,012 İsim Yağız Berk Özel 23 Ağustos 2024 #15 burak_0606 yazmış: Ajazz ak820 pro gift switch pişman olmazsın üstünde ekranı var gif veya bazi bilgileri koyabiliyorsun kablolu, wifi ve dongle kablosuz şeklinde çalışıyor sesi çok güzel hot swapdı sanırım öneririm Devamı için tıklayın... 30 euro üstü yurt dışı ürün nasıl getirtsin?
burak_0606 yazmış: Ajazz ak820 pro gift switch pişman olmazsın üstünde ekranı var gif veya bazi bilgileri koyabiliyorsun kablolu, wifi ve dongle kablosuz şeklinde çalışıyor sesi çok güzel hot swapdı sanırım öneririm Devamı için tıklayın... 30 euro üstü yurt dışı ürün nasıl getirtsin?