Neler Yeni

Çözüldü✓ Mekanik Klavye İçin Switch Önerisi

GPiro

80+ Platinum
bende razer green kullanıyorum 4 5 yıldır diğer klavyemdede gateron yellow switch var ikisininde keyfi başka ama genelde yellow daha tatlı geliyor kullanırken sessiz ve yumuşak
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam önerebileceğiniz switch var mı
Piano pro onerebilirin

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Emin

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Emin

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Emin
şimdi baktım youtubedan sesi tatlı baya yellow switch kadar yumuşak değil biraz daha sert hoşuma gitti bulursam alabilirim bundan stok yok sanırsam

Loki_0

80+
gateron milky veya mmd ice cream v4 önerebilirim. Tabi klavyenize uyar mı onu bilmiyorum.

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Emin
gateron milky veya mmd ice cream v4 önerebilirim. Tabi klavyenize uyar mı onu bilmiyorum.

Gateron milky yellow aslında çok hoş ama klavyenin rgb ledleri pcb üstüne montajlı yayılımda bir problem olur mu?

Loki_0

80+
Gateron milky yellow aslında çok hoş ama klavyenin rgb ledleri pcb üstüne montajlı yayılımda bir problem olur mu?
Gateron milky nin altında küçük bir delik olduğu için hot swap klavyelerde ışık yayılmasında bir sorun olmuyo ama sizin klavyede nasıl olur bilemiyorum. Bir foto atabilirseniz belki ona göre daha düzgün yorum yapabilirim.

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Emin
Gateron milky nin altında küçük bir delik olduğu için hot swap klavyelerde ışık yayılmasında bir sorun olmuyo ama sizin klavyede nasıl olur bilemiyorum. Bir foto atabilirseniz belki ona göre daha düzgün yorum yapabilirim.
Hot swapla aynı şekilde montajlı diye biliyorum hocam şuan klavyenin içini açamam ama sorun olmaz ise 100adet çekeyim

Loki_0

80+
Hot swapla aynı şekilde montajlı diye biliyorum hocam şuan klavyenin içini açamam ama sorun olmaz ise 100adet çekeyim
O zaman bir sorun olmaz hocam.

1742657598025.png

Dediğim gibi altta küçük bir delik olduğu için oradan yeterince ışık geçiyor. Tabi bu fotoda ışık parlaklığını kısmıştım. Siz de o delik kısmı rgb ışıkların üstüne gelecek şekilde monte ederseniz bir sorun olmaz diye düşünüyorum.

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Emin
O zaman bir sorun olmaz hocam.

Alıntıyı görüntüle

Dediğim gibi altta küçük bir delik olduğu için oradan yeterince ışık geçiyor. Tabi bu fotoda ışık parlaklığını kısmıştım. Siz de o delik kısmı rgb ışıkların üstüne gelecek şekilde monte ederseniz bir sorun olmaz diye düşünüyorum.
Hocam ikinci klavyemde gateron g pro 3.0 yellow var sesleri yakınmı ikisinin ona göre farklı bir switch alayım yine linear ve sessiz

Loki_0

80+
Hocam ikinci klavyemde gateron g pro 3.0 yellow var sesleri yakınmı ikisinin ona göre farklı bir switch alayım yine linear ve sessiz
g pro 3.0 hakkında çok bilgim yok kullanmadığım için ama benziyor olabilirler hocam. İsterseniz farklı model switchlerde alabilirsiniz tabi.

Diğer attığım switchi de düşüebilirsiniz. Full pom malzeme olduğu için baya tatlı bir sesi var bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,270
Üyeler
170,512
Son üye
muratcanergin
Top Bottom