Neler Yeni

Mekanik klavye max 350₺

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,806
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Hocam hangi kanala baksam Abdullah abi dahil olmak üzere Outemu kaliteli diyip öneriyor. Cooler Master CK350 modelinde de kullanılıyor.
Outemu Switch çöptür. İlk başta her şey güzeldi zaten bugüne kadar da öneriyordum ama bir switch 2 ayda da ölmez be. İyi diyen youtuberlar hakkında bir şey söyleyemeyeceğim.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Outemu Switch çöptür. İlk başta her şey güzeldi zaten bugüne kadar da öneriyordum ama bir switch 2 ayda da ölmez be. İyi diyen youtuberlar hakkında bir şey söyleyemeyeceğim.
Bu videoda SABER'ı 3 ay aktif kullanmış kullanmaya da devam ediyor herhalde hiçbir sorun çıkarmamış. Sadece böyle oynattığın zaman gıcırdama sesi oluyor alttaki renkli homojen yapı yüzünden onu söylemiş. Zaten kalvyeyi yerinden oynattığım yok beni ilgilendirmiyor. Bilek desteği de pek önemli değil benim için. Baktığım diğer uzun kullanımlarda da hiçbir sorun yoktu. White Ravens da uzun süredir kullanıyor o da memnun. Ben de bunlara dayanarak cuma günü aldım Saber bakalım ne olacak?

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,806
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Bu videoda SABER'ı 3 ay aktif kullanmış kullanmaya da devam ediyor herhalde hiçbir sorun çıkarmamış. Sadece böyle oynattığın zaman gıcırdama sesi oluyor alttaki renkli homojen yapı yüzünden onu söylemiş. Zaten kalvyeyi yerinden oynattığım yok beni ilgilendirmiyor. Bilek desteği de pek önemli değil benim için. Baktığım diğer uzun kullanımlarda da hiçbir sorun yoktu. White Ravens da uzun süredir kullanıyor o da memnun. Ben de bunlara dayanarak cuma günü aldım Saber bakalım ne olacak?
Gacırdama sesini önemsemeyebiliriz. Ama yay sesi videoda da belirtildiği üzre var ve kulaklık kullanmıyorsan rahatsız ediyor. Benim W tuşunun hissiyatı bozuldu şuan. Mart'ın başında almıştım sanırım. Bilemiyorum. Alınır mı alınmaz mı çok tereddütde kalıyorum tavsiye verirken. Ama bir daha alacak olsam bunu almayacağıma eminim.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Gacırdama sesini önemsemeyebiliriz. Ama yay sesi videoda da belirtildiği üzre var ve kulaklık kullanmıyorsan rahatsız ediyor. Benim W tuşunun hissiyatı bozuldu şuan. Mart'ın başında almıştım sanırım. Bilemiyorum. Alınır mı alınmaz mı çok tereddütde kalıyorum tavsiye verirken. Ama bir daha alacak olsam bunu almayacağıma eminim.
Bilmiyorum White Raven 2 gün falan yay sesi vardı kullandıkça gitti şuan sesi almıyorum demişti. Ben de kullanıp uzun kullanım testimi detaylıca paylaşmayı düşünüyorum. Değişim şansı var mı? 2 ay olmuş istiyorsan geri gönderin.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,806
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Bilmiyorum White Raven 2 gün falan yay sesi vardı kullandıkça gitti şuan almıyorum demişti. Ben de kullanıp uzun kullanım testimi detaylıca paylaşmayı düşünüyorum. Değişim şansı var mı? 2 ay olmuş istiyorsan geri gönderin.
Geri göndersem de bir şey yapılmayacağına eminim. Ama kullanılmayacak derecede bir sorun da yok zaten şuanlık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,045
Üyeler
159,096
Son üye
jsncnyt
Top Bottom